Ben faiz ödemem diyenlere o bankalardan faizsiz kredi! 25.000 TL nakit tek başvuruya hazır

Avantajlı alışveriş yapmak isteyenlere müjde! Fiyatlar düşüyor! Tüm detaylar haberimizde.

Ben faiz ödemem diyenlere o bankalardan faizsiz kredi! 25.000 TL nakit tek başvuruya hazır

Bankaların 25 bin TL faizsiz kredi kampanyaları devam ediyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BANKALARIN 25 BİN TL FAİZSİZ KREDİ KAMPANYALARI

Nakit ihtiyacı olan müşteriler bankaların 25 bin TL'ye kadar olan faizsiz kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. Müşteri potansiyelini artırmak isteyen bankalar yeni müşterilerine özel faizsiz kredi kampanyası sunuyor. Başvuru yapmak için kredi çekilecek bankanın müşterisi olmak ve bankadan bankaya değişmekle birlikte hesap açmak ya da kredi kartı başvurusu yaparak nakit avansa başvurmak gerekiyor. Bankaların 25 bin TL faizsiz kredilerinden faydalanmak için kredi notunun da kredi çekmeye uygun düzeyde olması gerekiyor. Güncel olarak müşterilerine faizsiz kredi ödemesi yapan bankalar ve başvuru şartları şu şekilde;

bankaların faizsiz kredi kampanyaları

-Albaraka yeni müşterilerine 15 bin TL faizsiz 6 ay vadeli kredi kampanyası sunuyor.

-Enpara bankacılık yeni müşterilerine 10 bin TL 6 ay vadeli faizsiz kredi ödemesi yapıyor. Aylık taksit tutarı 1.667.67 TL olarak hesaplanıyor.

-Garanti BBVA yeni müşterilerine 30 Nisan tarihine kadar 25 bin TL'ye kadar faizsiz kredi ödemesi yapıyor. 6 ay vadeli faizsiz kredinin aylık taksit tutarı 1.666.67 TL olarak hesaplanıyor.

-Denizbank yeni müşterilerine 10 bin TL faizsiz 3 ay vadeli kredi ödemesi yapıyor.

-İş Bankası yeni müşterilerine özel 20 bin TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunuyor.

-ON Dijital Bankacılık yeni müşterilerine 10 bin TL, 6 ay vadeli faizsiz kredi ödemesi yapıyor. Aylık taksit tutarı 1.666.67 TL olarak hesaplanıyor.

-QNB Finansbank yeni müşterilerine özel 10 bin TL 6 ay vadeli faizsiz kredi ödemesi yapıyor, aylık taksit tutarı 1.666.67 TL olarak hesaplanıyor.

-Akbank 30 Nisan tarihine kadar müşteri olanlara özel 20 bin TL'ye kadar faizsiz kredi ödemesi yapıyor

-ING Bank Turuncu Ekstra programı kapsamında banka kartıyla alışveriş yapan ya da fatura ödemeleriyle 3 bin 250 puana ulaşan müşterilerine 5 bin TL'ye kadar olan kredi faizini nakit iadelerde sıfır faiz olarak yansıtıyor.