Hatay Adliyesi İnfaz Koruma-Katip-Mübaşir Aşçı Alımı Sonuçları Açıklandı

Hatay Adliyesi personel alımı başvuru sonuçları açıklandı. İnfaz koruma, katip, mübaşir ve diğer kadrolara yapılan alımın sonuçları için duyuru haberimizde.

Hatay Adliyesi İnfaz Koruma-Katip-Mübaşir Aşçı Alımı Sonuçları Açıklandı

Hatay Adliyesi personel alımı sonuçları açıklandı.

Hatay Adliyesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında personel alımı başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi. 

Mülakatlara girecek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA

Yayımlanan duyuru ve sonuç listeleri şu şekilde;

Hatay Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu tarafından Hatay, İskenderun ve Kırıkhan Komisyonları Bünyesinde çalışmak üzere sözleşmeli olarak ZABIT KÂTİBİ ve MÜBAŞİR, İcra Daireleri bünyesinde çalışmak üzere sözleşmeli İCRA KATİBİ, Ceza İnfaz Kurumlarında çalışmak üzere sözleşmeli İNFAZ VE KORUMA MEMURU ve AŞÇI unvanlarında yapılacak olan sınavlara başvuruda bulunup, yapılan incelemede başvuruları değerlendirilerek KPSS puan sıralamasına göre “KABUL” edilen ve KPSS puan sıralamasına giremeyerek ya da başvuru şartlarını taşımadıkları için “RET” edilenlere ilişkin listeler aşağıda ilan edilmiştir. İş bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca posta ya da diğer iletişim yolları ile tebliğ yapılmayacaktır.

Zabıt Kâtibi ve Ġcra Kâtibi unvanları için müracaat eden adaylar arasından, aday tespit listelerinde isimlerinin karşısında "KABUL" yazan adayların uygulama sınavı, isimlerinin karşısında yazan tarih ve saatte Hatay Adliyesinde yapılacaktır. Adayların belirlenen bu tarih ve saatte Hatay Adliyesinde hazır bulunmaları zorunlu olup, uygulama sınavına katılmayanların mazeretleri kabul edilmeyecek, sözlü sınava katılamayacaklardır.

İnfaz ve Koruma Memurluğu için müracaat eden adaylar arasından, aday tespit listelerinde isimlerinin karşısında "KABUL" yazan adayların boy-kilo ölçümleri 05/08/2019 tarihinde saat 10:00’da Hatay Adliyesinde yapılacaktır. Adayların belirlenen bu tarih ve saatte Hatay Adliyesinde hazır bulunmaları zorunlu olup, Boy kilo ölçümüne katılmayanların mazeretleri kabul edilmeyecek, sözlü sınava katılamayacaklardır.

MübaĢir ve Aşçı unvanları için müracaat eden adaylar arasından, aday tespit listelerinde isimlerinin karşısında "KABUL" yazan adayların sözlü sınavı, isimlerinin karşısında yazan tarih ve saatte Hatay Adliyesinde yapılacaktır. Adayların belirlenen bu tarih ve saatte Hatay Adliyesinde hazır bulunmaları zorunlu olup, sözlü sınavına katılmayanların mazeretleri kabul edilmeyecektir

Sonuç sayfası ve listeler için TIKLAYIN