Olaylı Kongre Sona Erdi! Ankaragücü'nün Yeni Başkanı Fatih Mert

MKE Ankaragücü Kulübü'nde yapılan ve olaylı geçen genel kurulun sonucunda tek aday olarak seçime giren Fatih Mert başkan seçildi.

Olaylı Kongre Sona Erdi! Ankaragücü'nün Yeni Başkanı Fatih Mert

Olaylı Kongre Sona Erdi Ankaragücü'nün Yeni Başkanı Fatih Mert

Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde gerçekleşen genel kurulda seçimlere tek listeyle gidilirken, yaşanan olayların ardından kongre salonunu terk edip tekrar gelen Fatih Mert başkanlığa seçildi. 931 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğu fakat 290 oyun kullanıldığı seçimlerde 1 oy geçersiz sayılırken 289 oy alan Fatih Mert Ankaragücü'nün yeni başkanı oldu.

Başkan seçildikten sonra açıklamalarda bulunan MKE Ankaragücü Başkanı Mert, "Ankaragücü için bundan sonrası hayırlı uğurlu olsun. Bugün burada oy kullandınız. Bundan sonra da inşallah Ankaragücü iyi ve güzel işlerin yapıldığı bir kulüp olur. 109 yıllık kulüp inşallah yerini iyi yerlerde alır. Sportif başarılarıyla örnek alınan bir kulüp olur. Kötü bir ortamdan sonra konuşmak kolay değil. Moral ve motivasyon kayboldu. Tasvip etmediğimiz bir olay yaşandı. Salonu terk etmek zorundaydım. Yapılan olayı kınıyorum. Doğru değil. Hakarete varmadığı sürece herkes herkesi eleştirebilir. Arkadaşa da geçmiş olsun diliyorum." şeklinde konuştu.