Cebinde 400 bin TL parası olana sıfır Fiat Egea! Bu fiyatı kaçıran bin pişman olacak

Devlet tarafından sıfır araç alımında ÖTV indirimi sağlanmaya devam ediliyor.

Cebinde 400 bin TL parası olana sıfır Fiat Egea! Bu fiyatı kaçıran bin pişman olacak

Devlet tarafından özellikle engelli vatandaşların araba almasına imkan tanınıyor. Bu kapsamda devlet sıfır araç alacak engelli vatandaşlara ÖTV indirimi imkanı sunuyor. ÖTV indirimiyle de sıfır araç 400 bin TL gibi bir fiyata düşmekte. Özellikle son zamanlarda Fiat Egea tarafından sunulan indirimler dikkat çekmektedir. En son yaptığı ÖTV indiriminin yanı sıra sunduğu uygun fiyatlı araçlarla da tercih edilen Fiat Egea ile siz de sıfır araç sahibi olabileceksiniz. İşte, detaylar... 

Devlet tarafından bir süredir engelli vatandaşlara farklı imkanlar sunulmaya devam ediliyor. Sunulan imkanlardan biri de sıfır araç kampanyası olmaktadır. Bu bakımdan yüzde 90 ve üzeri engelli olan vatandaşlar devlet tarafından sağlanan ÖTV indirimden faydalanabilecek. Gelecek ÖTV indirimiyle beraber sıfır aracı 400 bin TL'ye alma imkanı sunuluyor. Bu kapsamda 400 bin TL'den satışa sunulan araçlar dikkat çekmektedir. Bu piyasada 400 bin TL gibi bi tutar oldukça düşük olmakla beraber resmen avantajdır.  Peki, ÖTV indirimiyle beraber sıfır araçların fiyatları kaç TL? 

Fiat egea

Sıfır Araç Fiyatları Dibe Vurdu! 

Devlet tarafından engelli vatandaşlara sıfır araç imkanı tanınmaktadır. Bu kapsamda engelli vatandaşlar 400 bin TL'ye sıfır araç alabilmektedir. ÖTV indirimi alan araçlar da merak edilmeye başlandı. Bu araçlar arasında Fiat Egea Sedan model yer almaktadır. Bu model 416 bin TL'den satışa sunulmaktadır. Ayrıca Renault tarafından sunulan Clio araçta 436 bin TL'den satışa sunulmaktadır.