Burak Yılmaz'la birbirlerine girmişlerdi! Aboubakar'a sürpriz talip çıktı: Yolcu yolunda gerek!

Beşiktaş, bir yandan ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye çalışırken bir yandan da yıldız oyuncularına gelen teklifleri değerlendirme aşamasındalar. Sakatlığı nedeniyle son dört maçını kaçıran Abubakar'ın sahalara dönüşü için geri sayımı sürerken Kamerunluya ilgi her geçen gün artıyor. İşte detaylar...

Burak Yılmaz'la birbirlerine girmişlerdi! Aboubakar'a sürpriz talip çıktı: Yolcu yolunda gerek!

Suudi Arabistan ekiplerinin uzun süredir takip ettiği Abubakar için bir teklifte Brezilya'dan geldi. İşte Yıldız oyuncuya gelen tekliflerin tüm detayları haberimizde...

su

BEŞİKTAŞ'IN YILDIZI ABOUBAKAR'A FLAŞ TALİP!

Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızı Vincent Abubakar'ın hem Brezilya ekibi Internacional hem de Suudi Arabistan ile ilgilendiği söyleniyor.

Beşiktaş'ın son dört maçını hastalık nedeniyle kaçırdıktan sonra sahalara dönmeye hazırlanan Vincent Abubakar'ın transfer söylentileri gündemde.

Ocak ayında Suudi Arabistanlı hayranlarının siyah-beyazlı gazetenin kapısını çaldığı bildirilen Kamerunlu yıldızdan bir talep daha Brezilya'dan geldi.

"KOLAY İMZA OLMAYACAK"

Portal do Colorado haberinde, daha önce Enel Valencia'yı Fenerbahçe’den alan kulüp Internacional'ın, Abubakar'ı da listesine eklediği belirtildi.

Ayrıca, "Aboubakar'ın Beşiktaş'la sözleşmesi Haziran 2025'e kadar devam ediyor. Bu yüzden kolay bir imza olmayacak. Ancak Internacional, oyuncu için transfer döneminde büyük bir yatırım yapabilir." değerlendirmesinde bulunuldu.

18 MAÇTA 11 GOL 3 ASİST

31 yaşındaki Abubakar bu sezon Beşiktaş'ta 18 maçta forma giydi, 11 gol attı ve 3 asist yaptı. Siyah Beyazlıların forvet arayışı da Aboubakar'ın takımdan ayrılacağı yönündeki söylentileri alevlend