Galatasaray Süper Kupa hazırlıklarına başladı! Dev organizasyon için son günler

Süper Kupa mücadelesinde Fenerbahçe'nin oyunu terk etmesi sonucunda Galatasaray'ın masa başında zafer kazanması öngörülüyor. Sarı-kırmızılı ekip, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararını takiben ödül töreni için gerekli düzenlemelere şimdiden koyulduğu söyleniyor.

Galatasaray Süper Kupa hazırlıklarına başladı! Dev organizasyon için son günler

Galatasaray'ın genç kadrosuyla karşılaştığı ve maçın henüz başlarında sahadan ayrılan Fenerbahçe ile oynadığı Süper Kupa karşılaşmasının sonucu için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gelecek açıklama bekleniyor. Sabah Gazetesi'nin aktardığına göre, Fenerbahçe'nin maçı 3-0 kaybettiği yönünde hükmen karar verilmesini umut eden sarı-kırmızılı ekip, Süper Kupa kutlamaları için şimdiden hazırlıklara başlamış durumda.

galatasaray

Galatasaray'da Alanyaspor Hazırlıkları Sürüyor

Galatasaray, pazartesi günü Alanyaspor'a konuk olacağı lig maçıyla sahalara dönüş yapacak ve 21 Nisan'da kendi evinde Pendikspor ile oynayacağı karşılaşmadan önce Süper Kupa zaferini ilan etmeyi umuyor. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) vereceği karar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yapılacak istişareler neticesinde, olumlu bir sonuç alınması durumunda, Aslan'ın RAMS Park'taki kutlama etkinlikleriyle taraftarlarına şampiyonluğunu sunması bekleniyor.