Cristiano Ronaldo: Hayatınızda Bir Disiplin Her Zaman Olmalı

France Football'a röportaj veren Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Manchester United günlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, başarısının sırrını disipline bağladı. 34 yaşındaki süper yıldız Cristiano Ronaldo, futbol sahnesine çıktığı günden bu yana sürekli yükselen ve başarılarla dolu kariyerini Fransız spor dergisi France Football'a anlattı. 5 kez dünyanın en iyi futbolcusu olan Ronaldo, dünyanın artık onu büyük bir futbolcu olarak kabul ettiğini, ManU. ve Sir Alex Ferguson

Cristiano Ronaldo: Hayatınızda Bir Disiplin Her Zaman Olmalı

Cristiano Ronaldo: Hayatınızda Bir Disiplin Her Zaman Olmalı

France Football'a röportaj veren Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Manchester United günlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, başarısının sırrını disipline bağladı. 34 yaşındaki süper yıldız Cristiano Ronaldo, futbol sahnesine çıktığı günden bu yana sürekli yükselen ve başarılarla dolu kariyerini Fransız spor dergisi France Football'a anlattı. 5 kez dünyanın en iyi futbolcusu olan Ronaldo, dünyanın artık onu büyük bir futbolcu olarak kabul ettiğini, ManU. ve Sir Alex Ferguson'un kariyerinde çok büyük paya sahip olduğunu söyledi.  

Ronaldo, "Ryan Giggs, Scholes, Ruud Van Nistelrooy, Rio Ferdinand gibi isimlerle Manchester United'ta beynimi kullanıp, gelişimimi sürdürdüm. Bu yıldızlardan sürekli bir şeyler öğrendim. Eğer onları takip edip, beynimi kullanmasaydım embesilin teki olabilirdim" ifadelerini kullandı. Etik ve disiplin sayesinde sürekli zirvede kalmayı başardığını söyleyen Portekizli yıldız, "Lokomotiv Moskova gibi futbol oynamayı reddeden bir takımla maç yaptık. Gol atamadığım için çok sinirlendim. Maçtan sonra takım arkadaşlarımla yemek yedik. Eve geldiğimde saat 4 olmuştu. Uyumadan önce buzlu bir su içtim. Sabah ise 10'da uyanıp, 11'de sporumu yaptım. Bu sürekli disiplini hep koruyorum. Hayatınızda bir disiplin olmazsa işiniz zor." şeklinde konuştu. 

Sadece spor değil, hayattaki her alanlarda başarılı olan insanları takip etmeyi sevdiğini vurgulayan Ronaldo, "Nobel ödülü dünyada ne ise benim için Ballon d'Or o" dedi. Messi ile aralarında hala süren rrekabete dair de konuşan Cristiano Ronaldo, "Messi ile aramızdaki rekabet ikimizi de daha iyi futbolcular haline getirdi" ifadelerini kullandı.