Halit Ergenç ile Bergüzar Korel Boşanacak mı? İkiliden Açıklama Geldi

Ünlü oyuncular Halit Ergenç ile Bergüzar Korel 'in boşanacakları iddiası gündeme bomba gibi düştü. İkili önceki gün bu iddialar hakkında açıklamada bulundu.

Halit Ergenç ile Bergüzar Korel Boşanacak mı? İkiliden Açıklama Geldi

Halit Ergenç ile Bergüzar Korel 'in boşanacakları yönünde gündemde yer alan iddialara ilişkin açıklama geldi.

Eşi Halit Ergenç ile boşanacakları yönünde gündemde çıkacakları iddiaları yanıtlayan Bergüzar Korel,  “Bizim çocuğumuz var. Herkes kendine gelsin” ifadelerini kullandı..

Karı-Koca oyuncu olan ve kariyerleri ile göz dolduran Halit Ergenç ile Bergüzar Korel, magazin gündemine yaptıkları açıklamaları yalanladı ve bu iddialara sert şekilde tepki verdi.

Televizyon ekranlarında yayımlanan bir magazin programında, Halit Ergenç ile Bergüzar Korel 'in boşanacakları iddia edildi. Bu iddialar gündeme bomba gibi düştü. Bu iddiaların ardından iki başarılı oyuncu, önceki gün Etiler ’de bir mekandan el ele çıkarken görüntülendi.

İkiliyi el ele yakalayan basın mensupları, onların yanına gitti ve gündemdeki iddiaları sordu. Halit Ergenç, gazetecilerin bu sorusuna şu şekilde cevap verdi ve iddiaları yalanladı: “Söylentiler gerçekten çok üzücü iddialar” derken, araya giren Korel, “Bizim çocuğumuz var. Herkes kendine gelsin”

Ortaköy’de ev baktığı için çıkan ayrılık haberleriyle ilgili usta oyuncu Halit Ergenç, “Yeğenime ev bakmaya gitmiştik. Emlakçı, ‘Kimin için bakıyorsunuz?’ diye sordu. Yeğenim ‘Bana bakıyoruz’ dedi. Sonra ortaya böyle tuhaf şeyler çıktı." şeklinde haberleri yalanladı ve sert bir dille bu iddialara tepki gösterdi.

Ergenç açıklamasını şu şekilde sonlandırdı: "Bunlar çok ayıp şeyler... Gördüğünüz gibi boşanmıyoruz"

Kamubulteni.com  | Ankara