Kızılcık Şerbeti dizisinde ortalık karıştı! Artık o isim olmayacak: İzleyicilere büyük şok

Kızılcık Şerbeti popüler listelerden olurken Abdullah karakteri kadroda yer almayacağı açıklandı. show TV yeni bir isimle anlaşamaya gidilirken yeni oyuncu dahil edildi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde ortalık karıştı! Artık o isim olmayacak: İzleyicilere büyük şok

Dizinin başrol kadrosunda yer alan Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması sonrası sete dönmesi zorlaşınca yapım şirketi tarafından Gold Film, yeni bir karar üzerine deneyimli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'la rol anlaşması yapıldığı duyuruldu.

Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesiyle beraber sete dönemeyeceği olmasıyla yapımcı firma bu durumu en iyi şekilde değerlendirmek ve dizinin akışını etkilemeyeceği belirtildi. Kızılcık Şerbeti dizisindeki performansla beraber karaktere katacağı yeni dinamikler merak edilirken izleyicilerin bu değişiklik üzerine yorumları dikkat çekti.

kızılcık şerbeti
GOLD FİLM AÇIKLAMASI
Kamuoyuyla yapılan paylaşımlarla beraber Gold Film'in üstlendiği reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah Ünal karakterine hayat veren değerli oyuncu Settar Tanrıöğen'in geçirdiği beyin kanaması üzerine hastaneye kaldırıldı. Show TV ve Gold Film olarak Settar Tanrıöğen’e dizimize kattığı değerden dolayı teşekkür eder, en kısa sürede sağlığına kavuşması dilekleri sunuldu.