Ronaldinho'nun Survivor ziyareti pahalıya patladı! Aldığı rakamı duyan kulaklarına inanamayacak

Brezilyalı eski efsane futbolcu Ronaldinho Survivor All Stardan bakın ne kadar aldı....

Ronaldinho'nun Survivor ziyareti pahalıya patladı! Aldığı rakamı duyan kulaklarına inanamayacak

SURVİVOR’A GELMEK İÇİN ÖYLE BİR PARA ALDI Kİ…

ACUN KESEYİ RESMEN AÇTI….

Brezilyalı eski efsane futbolcu Ronaldinho Survivor All Star'a konuk oldu. Ronaldinho’nun survivor a katılmasının ardından ise kaç para aldığı en çok merak edilen konular arasına girdi. Survivor’a katılması Türkiye’de olduğu gibi dünya basınında da oldukça ilgi gördü. Brezilya basınında çıkan haberlere göre Acun Ilıcalı dünya devini Survivor’a getirmek için resmen servet ödedi. İşte çok konuşulan o meblağ….

survivor

Bu sezon 'All Star' formatı ile listeleri kasıp kavuran ve her gün resmen bir kavganın yaşandığı survivor da Ronald,inho rüzgarı esti.Ronaldinho Gaocho'nun Survivor 2024'e katılması ile birlikte de eski futbolcu sevenleri tarafından oldukça fazla takdir topladı.

HERKESİN GÖZÜ ONDAYDI

Ronaldinho, All Star'da ayak tenisi ve futbol maçında yine unutulmaz performanslarını aratmayacak bir performans sergiledi. İzleyenlere seyir zevki yaşatan Ronaldiho’nun rövaşatası ise en beğenilen hareketlerden oldu. 43 yaşında olmasına rağmen yeteneğinden hiçbir şey eksikmeyen Ronaldinho’ya Acun Ilıcalı'nın, 100 ila 150 bin dolar (yaklaşık 3 milyon TL-4.5 milyon TL) arasında bir ödeme yaptığı iddialar arasında.