PKK'lı Teröristlerin Sapıklığı Bir Kez Daha Ortaya Çıktı!

Bölücü terör örgütünden kaçarak teslim olan terörist ifadesinde, örgütün sözde yöneticisinin başka bir  teröristle kucak kucağa yakalandığını, bu kişileri yakalayan teröristin kurşunlanarak infaz edildiğini açıkladı.

PKK'lı Teröristlerin Sapıklığı Bir Kez Daha Ortaya Çıktı!

Güvenlik kaynaklarınca paylaşılan bilgilere göre ; 'Hogir' kod isimli bölücü hain ifadesinde, 14-15 yaşlarındayken çocukluk arkadaşı 'Cihan' kod isimli hainle örgüte katıldıklarını, beraber eğitim aldıklarını aktardı. Terörist, arkadaşı 'Cihan' kod isimli hainin örgüt elebaşlarına hizmette bulunduğunu, terörist grubunun sözde yöneticisinin barınağına yemek götürmek için gittiğinde, onu başka bir teröistle cinsel ilişki sırasında yakalandığını söyledi.

'Hogir' isimli hain, bu drumdan kimseye bahsetmemesi yönünde baskı yapılan arkadaşının daha sonra 'Ajan' suçlamasıyla teröristlerce dövüldüğü, işkenceden geçirildiği, daha sonra da kendi mezarının kazdırılıp vahşice katledildiğini söyledi. Arkadaşının başına gelenler ve örgüt içerisindeki sapkınlıklara daha fazla dayanamayacağını belirterek kahraman Türk ordusuna teslim olduğunu belirten 'Hogir' diğer teröristlerin de kaçma arzusunda olduğunu, fakat örgüt içerisindeki infazların artması nedeniyle kaçmaya teşebbüs edemediklerini söyledi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA