Kızını ve kocasını 25 yıl önce öldürüp üst üste gömen cani kadın tutuklandı

25 yıl önce Kahramanmaraş'ta eşini ve daha sonra kızını öldürerek evin bahçesine üst üste gömen kadın tutuklandı.

Kızını ve kocasını  25 yıl önce öldürüp üst üste gömen cani kadın tutuklandı

Kahramanmaraş'ta 25 yıl önce gerçekleşen korkunç olay gün yüzüne çıktı. Daha önce kayıp başvurusunda baba A.T. ile kızı Z.T.'nin cinayete kurban gitmiş olabileceği yönündeki değerlendirme sonucunda Ballıca Mahallesi'ndeki bir evin bahçesinde arkeologların da katıldığı kazı çalışmaları yapıldı. 

25 yıl sonra aydınlanan cinayet

Bahçede gerçekleşen kazıda insan kemiklerine ulaşıldı. Yapılan açıklamada bulunan kemiklerin 25 yıl önce kaybolan A.T. ile kızı Z.T.'nin olduğu anlaşıldı. Olay sonrasında soruşturma açıldı. Soruşturma kapsamında 75 yaşındaki H.T.'nin 1997'de namus meselesi yüzünden tartıştığı kocasını tüfek ile öldürerek evin bahçesine gömdüğü, 3 yıl sonra da kızını zehirleyerek öldürüp evin bahçesine eşinin üzerine gömdüğü belirlendi. Şüpheli H.T. suçunu itiraf ederek cesetlerin yerini gösterdi. Soruşturma kapsamında aralarında oğlunun da bulunduğu toplam 7 kişi gözaltına alınmıştı.

7 şüphelinin 3'ü tutuklandı

Gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye sevk ,edilirken, şüphelilerden biri kadın 3'ü "kasten adam öldürmek ve yardım" suçlarından tutuklandı, 4'ü ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Korkunç olay ile ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.