WhatsApp Artık Bu Telefonlarda Kullanılmayacak

WhatsApp bugün bir açıklama yaptı ve bazı telefonlarda artık uygulamanın kullanılamayacağı söyledi. İşte WhatsApp 'ın kullanılamayacağı cihazlar.

WhatsApp Artık Bu Telefonlarda Kullanılmayacak

WhatsApp kullanıcılarını ilgilendiren önemli açıklama bugün sabah saatlerinde geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , hemen hemen tüm iPhone modellerinde sorunsuz şekilde çalışan WhatsApp, flaş bir karara imza attı. Buna göre WhatsApp, artık bazı iphone modellerinde ve kullanılamayacak. Öte yandan WhatsApp kullanmak isteyenlerin Android 4.0 ve üzeri, iOS 7 ve üzeri ile Windows Phone 8.1 ve üzeri işletim sistemlerine sahip bir cihaz bulundurması gerekecek. 

İşte WhatsApp kullanamayacak İPhone cihazları >>

iPhone (ilk jenerasyon)
iPhone 3G
iPhone 3G S
iPhone 4
iPhone 4S

Yani iOS 8 sürümü ve altını kullananlar için artık çok geç! WhatsApp , bu telefonlarda kurulu şekilde bulunuyorsa bile artık giriş yapılamayacak. 

Tüm Windows Phone işletim sistemine sahip cihazlara verilen destek de 2019 yılının sonunda kesilecek.

DAHA ÖNCE NOKİA VE BLACKBERRY İÇİN BU KARAR ALINMIŞTI

WhatsApp, bundan 3 yıl önce yine bu şekilde bir karar almış ve  eski Nokia ile BlackBerry telefonlara desteği sona erdirmişti. 

iOS 8 ÜSTÜ GEREKMEKTEDİR

Yukarıdaki telefonlara iOS 8 'in üzerindeki sürümler yüklenememektedir. Bu nedenle artık bu telefonlarda WhatsApp kullanılamayacak.

Whatsapp'ı kullanabilmek için kullanıcıların cihazlarını değiştirmesi gerekmektedir. 

Bu değişikliğin hayata geçmesinin ardından kullanıcıların Android 4.0 ve üzeri, iOS 7 ve üzeri ile Windows Phone 8.1 ve üzeri işletim sistemlerine sahip bir cihaz bulundurmaları gerekecek.

Memur alımı haberleri ve kadın-erkek diğer adaylarla sohbet-bilgi alış verişi için TIKLA

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA