Oyunseverler sevinçten çıldıracak! Onlarca oyun Nisan ayına özel bedava!

Oyun severlerin yüzünü güldürecek haber geldi. Gelen haber kapsamında oyun severlerin mutlaka bu oyunu kütüphanesine eklemesi gerekiyor. İşte, detaylar...

Oyunseverler sevinçten çıldıracak! Onlarca oyun Nisan ayına özel bedava!

Oyun platformlar arasında en çok tercih edilen ve en çok oyuncu kapasitesi olan uygulamalardan olan Microsoft açıkladığı bir haber ile dikkat çekti. Game Pass üzerinden oyunları kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 

Game Pass oyun platformundan bağımsız olarak çalışma gösteren Game Pas Core içerisinde az sayıda oyun bulunmaktadır. 2023 yılının Eylül ayında 36 oyunu bünyesine katarak oyun piyasasına giren bu uygulamaya 2 oyun daha eklendi ve 23 Nisan tarihinde de üç oyun daha eklenecek.

Platforma eklenecek oyunlar arasında en iyi oyunlardan biri de Superhot: Mid Control Delete oyunuyla Wreckfest oyunu da eklendi. Binlerce oyunun ücretsiz hale getirileceği bu platformlarda siz de kütüphanenize çok sayıda oyun ekleyebilirsiniz. 

Binlerce Oyun Bedava Hale Geliyor! 

Gamepass

Game Pass Core uygulaması üzerinden farklı farklı oyunları kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Her abone olan kişinin bütçesine göre sunulan oyunları ücretsiz olarak da sunabilirsiniz. Uygun ve bedava oyunlar arasında; 

Among us, Astroneer, Celeste, Chivaly 2, Dead Cells, Deep Rock Galactis, Descenders, Doom Eternal, Fable Annivesary, Fallout 76, Firewatch, Gang Beasts, Game Of The Year Edition, Golf With Your Friends, Grounded, Halo: Guardians, Hellblade Senuas Sacrifice, Human Fall Flat, Insıde, Ovecooked 2, Payday 2: Crimewave Edition, Powerwash Simulator, Slay the Spire, Stardew Valley, Superhot Mind Control Delete Wreckfest ve daha fazla oyun ücretsiz olarak sunulacaktır.