Bayramın 2. Gününde Bir Kişi, Bıçakla Babasını Kovaladı

Adıyaman 'da feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir kişi, eline aldığı bıçakla babasına saldırdı ve onu bıçaklamaya çalıştı.

Bayramın 2. Gününde Bir Kişi, Bıçakla Babasını Kovaladı

Son dakiak : Adıyaman 'da meydana gelen olayda bir kişi babasına saldırdı.

Adıyaman 'dan gelen son dakika haberine göre merkezde bulunan Esentepe Mahallesi 'nde yaşamakta olan A.U isimli kişi, Kurban Bayramı 'nın ikinci günü olan bugün babası ile tartıştı. 

Babası ile tartışmaya başlayan bu kişi, eline aldığı bıçakla babasına saldırmaya çalıştı. Baba, oğlunnun saldırısında kurtulmak için kaçtı. Oğlu ise elinde bıçakla babasını kovaladı.

POLİS GELDİ AMA OLAY BİTMEDİ

Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen ekipler genci yakaladı ve gözaltına almaya çalıştı. Ancak genç, burada polislere direndi. Bölgeye ise basın mensupları geldi. Gözaltına alınmaya çalışılan genç , bu esnada kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına küfürler etti ve saldırmaya çalıştı. 

Polise uzun süre direnen ve arkadan kelepçelenerek ancak durdurulan genç, arabaya bindirilmek istediği ısrada ise saniyeler içinde kelepçeli ellerini arkadan ayaklarındna geçirdi ve ellerini öne getirdi. 

Bu sırada hemen polis ekipleri gence müdahale etti ve onu etkisiz hale getirdi. Etkisiz hale getirilen genç polis aracına bindirildi. 

ARACI TEKMELEDİ SALDIRDI

Polis aracına alınan saldırgan burada da rahat durmadı ve içerden polis aracını tekmelemeye çalıştı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.