Tiktok'un Ardından Dailymotion da Temsilci Atadı

Çıkarılan sosyal medya düzenlemesi sonrasında video izleme platformu Dailymotion da Türkiye'ye temsilci atayan sosyal medya platformlarından oldu.

Tiktok'un Ardından Dailymotion da Temsilci Atadı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, VK, Youtube ve Tiktok'un ardından Dailymotion'un da Türkiye'ye temsilci atama kararı aldığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir açıklama yayımlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayan, Türkiye'den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcılarının temsilci atama zorunluluğunu hatırlatarak, "TikTok’tan sonra Dailymotion’dan da güzel haber geldi. Türkiye’den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcılardan Dailymotion da Türkiye’de temsilci atadı. Henüz temsilci atamayan sosyal ağlardan da en kısa zamanda aynı adımı bekliyoruz! Sosyal ağların gelişiyle vatandaşlarımız sosyal ağlarda karşılaştıkları olumsuzluklarda muhatap bulabilecek. Taklit hesap, dolandırıcılık,zorbalık vb. durumlarda vatandaşlarımız şikayetlerine daha kolay çözüm bulabilecekler." ifadelerini kullandı.