İQ Testi: Sadece %1'i resimdeki insanlar arasında gizlenmiş Kedi'yi 15 saniye içinde görebiliyor!

IQ'nuzu Test Etmek İçin Optik İllüzyon: IQ'su yüksek kişiler bu optik illüzyon testini çözebilir. Resimdeki insanların arasına gizlenmiş kediyi 15 saniye içinde insanların sadece %1'i fark edebiliyor.

İQ Testi: Sadece %1'i resimdeki insanlar arasında gizlenmiş Kedi'yi 15 saniye içinde görebiliyor!

IQ'nuzu Test Etmek İçin Optik İllüzyon: Optik illüzyon, bir nesnenin veya çizimin veya insanların beynin şeyleri algılama biçimine meydan okuyan, akıl almaz, son derece büyüleyici, şekil değiştiren bir görüntüsüdür. Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi pek çok türde optik yanılsama görmüş olmalısınız .

Çalışmalar, optik yanılsamaların da psikanaliz alanının bir parçası olduğunu ve şeyleri nasıl algıladığınıza ışık tuttuğunu ortaya koyuyor. Bir kedinin normal beyni, her açıdan farklı bir algı oluşturan şeylere veya görüntülere farklı bakabilir. Böyle zekice bir örnek, bir kedinin resimdeki insanların arasında saklandığı resimde görülebilir.

IQ Testi için Optik İllüzyon: Resimdeki İnsanların arasına gizlenmiş Kediyi sadece % 1 tespit edebilmektedir !

spotcathiddenamonghumansopticalillusioniqtest.jpg

Sizde kediyi 15 saniyede bulanlardansanız yorumlara yazabilirsiniz.

Gizli kediyi 15 saniyede gördünüz mü ?

Gizli kediyi bulmakta zorlanıyorsanız, yardım etmek için buradayız. Resmin sol alt tarafına dikkatli bakarsanız kadınların arasında saklanan gri bir kedi göreceksiniz. Bu optik yanılsama, görüşünüzün ne kadar iyi olduğunu ortaya çıkarabilir.

Kolaylık olması için, resmin içindeki gizli kediyi vurguladık:

spotcathiddenamonghumansopticalillusioniqtestanswer.jpg

İlgili Haberler