Denizli'de korkunç kaza! 3 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı

Denizli’de karşı şeride geçen tır ile bir otomobilin çarpışması sonucu gerçekleşen kazada aynı aileden 3 kişi ölürken, 2 kişi ise ağır yaralandı.

Denizli'de korkunç kaza! 3 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı

Denizli-Muğla Karayolu’nda gerçekleşen korkunç trafik kazasında edinilen bilgilere göre Cankurtaran istikametine doğu seyir halinde olan Bayer F.T. yönetimindeki bir tır, karşı şeride geçerek Muğla istikametine doğru gitmekte olan Nurettin Tuncer yönetimindeki bir otomobil ile çarpıştı. Gerçekleşen kaza sebebiyle otomobil hurdaya döndü. Olayın ihbarı ile bölgeye çok sayıda itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.


3 ÖLÜ 2 YARALI
Kazanın gerçekleştiği bölgeye gelen sağlık ekipleri  sürücü ve yolcu Mehmet Tuncer’in hayatını kaybettiğini belirledi. İtfaiye ekipleri araçta sıkışan  Filiz, İsmail ve Muhammet Tuncer’i çıkarttı.3 kişi ağır yaralı olarak Pamukkale Üniversitesi ve Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ekipler kaza ile ilgili inceleme başlattı.
TIR SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI
Öte yandan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Filiz Tuncer’in doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybettiği öğrenilirken, tır sürücüsü ise gözaltına alındı. Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.