BİM Cuma Günü İndirimleri-13 Eylül 2019 Aktüel Ürünler Kataloğu

BİM marketler , 13 Eylül 2019 Cuma günü birçok üründe indirime gideceğini açıkladı. Yayınlanan aktüel ürünler kataloğu, BİM marketlerde Cuma günü indirime girecek ürünlerin listesi haberimizde.

BİM Cuma Günü İndirimleri-13 Eylül 2019 Aktüel Ürünler Kataloğu

BİM 13 Eylül indirimleri.

BİM marketler 13 Eylül 2019 günü birçok rüünde indirime gideceğini duyurdu. 

Perakende satış temsilcisinin öncü kuruluşlarından olan , Türkiye genelinde binlerce şubesi ile vatandaşlara ucuz ve kaliteli ürünleri ulaştıran BİM marketler , her haftanın Cuma günü birçok üründe indirime gidiyor. Cuma gününe saatler kala vatandaşların en çok araştırdığı konu BİM 'in indirimli ürünler kataloğu oldu. İşte BİM marketlerin 13 Eylül 2019 Cuma günü Türkiye genelindeki şubelerinde ucuza satacağı ürünler.

Aktüel ürünler kataloğunun ilk sayfasına baktığımızda Elektrikli şofben 'in 129 TL 'den satışa sunulduğu görülüyor. Boyacı merdiveni 75 TL , Dik Durabilen Süpürge 159 TL 'ye satılacak. Takım çantası, diliş makinesi, katlanabilir yatak, testere, ayakkabı gibi ürünlerdeki indirimler şu şekilde;

Aktüel ürünler kataloğunun ikinci sayfasında ise Ev telefonu, Huaweı marka akıllı telefon, kahve makinesi, led gözlük, apple lisanslı kablo, aspiratör, tencere, tava, kulaklık ve diğer ürünlerde indirimler yapıldı.  

Keysmart marda buzdolabı indirime girdi. Dolap 1549 TL 'ye satışa sunuluyor. 

Diğer sayfalarda ise gıda ve mutfak ürünlerindeki indirimlere yer verildi. İşte indirimler.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA