Yıllardır Babasının Cinsel İstismarına Uğrayan Genç , Köprüde İntihara Kalkıştı

İstanbul Kartal'da babasının çocukluğundan bu yana kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyleyen genç, köprüden atlamaya kalkıştı.

Yıllardır Babasının Cinsel İstismarına Uğrayan Genç , Köprüde İntihara Kalkıştı

Yaklaşık bir saat süren ikna çabaları sonuç vermeyince , polisler gencin bir anlık dalgınlığından faydalanarak korkuluklardan çekerek kurtardı. E.T. isimli talihsiz genç ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü. Olay saat 00.30 sıralarında D-100 Karayolu Kartal köprüsü'nde yaşandı. Çocukluğundan bu yana babasının cinsel istismarına uğradığını belirten 19 yaşındaki E.T. Kartal Köprüsüne çıkarak intihara kalkıştı.

Köprünün korkuluklarında birinin olduğunu gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin tüm ikna çabalarına rağmen korkuluklardan inmeyi reddeden genç, babasının kendisine çocukluğundan beri cinsel istismarda bulunduğunu fakat kimsenin kendisine yardımcı olmadığını söyleyerek uzun süre polis ekiplerine direndi. Bu esnada itfaiye ekipleri köprünün altına branda açarak gencin atlama ihtimaline karşı tedbir aldı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri de hazır bekletildi. E.T. ile konuşmaya devam eden polis ekipleri, gencin bir anlık dalgınlığından faydalanarak onu yakalayıp korkuluklardan çıkardı. E.T. ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü.