Yeni Malatyaspor'dan Son Dakika Transfer Açıklaması: Birkaç Gün İçinde...

Son dakika haberi: Yeni Malatyaspor 'dan son dakika teknik heyet transferi açıklaması geldi. Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, birkaç gün içinde önemli bir gelişmenin yaşanacağını söyledi.

Yeni Malatyaspor'dan Son Dakika Transfer Açıklaması: Birkaç Gün İçinde...

Son dakika: Yeni Malatyaspor 'dan transfer açıklaması.

Teknik heyet arayışlarının devam ettiği Yeni Malatyaspor'da Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel bir basın toplantısı düzenledi. Çelikel yaptığı açıklamada, bu konuda istikrarlı çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, "Bunu geçen sezonlara bakarak görebilir futbolseverler. Ancak Sergen Hoca’nın görevden alınışının arkasında haftalardır süregelen açık bir başarısızlık tablosu vardı. Önlem almamız gerekiyordu ve gerekeni yaptık. Sergen Hoca başarılı bir teknik adam ancak burada dokunun uyuşmadığına inanıyoruz. Ayrıca 'Haberim yoktu, şok oldum' şeklindeki demecine açıkçası anlam veremedim. Çünkü o süreçte kendisiyle bu konuları etraflıca oturup konuştuk. Bir anda gelişen bir süreç olmadı yani" ifadelerini kullandı.

Teknik heyet konusunda önümüzdeki birkaç gün içinde bir gelişme yaşanacağını söyleyen Çelikel şunları söyledi:

"Önümüzde uzun bir maraton var. Bu süreçte camiamızın inanacağı bir isimle anlaşacağımızı umuyorum. Bu konuda birkaç gün içerisinde gelişme yaşanabilir. Sportif Direktörümüz Ali Ravcı bu tür süreçlerde kulübümüze her zaman can simidi gibi yetişip, önemli katkılar sunmuştur. Kendisinin yıpratılmaması adına azami gayret gösteriyoruz. Çünkü kulübümüzün 2. Liglerden buralara gelmesinde payı olan en önemli isimlerden birisidir. Kulübümüze daha uzun yıllar faydalı işlerinin olacağını umuyor ve inanıyoruz."

Peki sizce kim gelmeli? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA