Beinsports Seyircisiz Maçları Ücretsiz Şifresiz mi Verecek? İşte Bein Sports Frekansı 2020

Beinsports 'un Süper Lig maçlarını ücretsiz ve şifresiz şekilde vereceği iddia edildi. Peki beinsports , seyircisiz oynanacak karşılaşmaları şifresiz mi verecek? Resmi açıklama geldi mi? Maçlar ertelenecek mi? İşte detaylar.

Beinsports Seyircisiz Maçları Ücretsiz Şifresiz mi Verecek? İşte Bein Sports Frekansı 2020

Beinsports Süper Lig maçlarını ücretsiz mi verecek?

Korona virüsü nedeniyle Süper Lig karşılaşmalarının seyircisiz oynanması kararlaştırıldı. Seyircisiz oynamay açıklamasının ardından sosyal medyada dolaşan iddialarda, beinsports 'un seyircisiz karşılaşmaları şifresiz olarak vereceği iddia edildi. 

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY 'DAN LİG ERTELENSİN TALEBİ

Beşiktaş ile Galatasaray kulüpleri tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamda lig karşılaşmalarının ertelenmesi gerektiğine yer verildi. 

TFF: ERTELEME YOK

Bu çağrılar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu bir açıklama yaptı. Yapılan resmi açıklamada ligin ertelenmeyeceği , karşılaşmaların seyircisiz oynanacağına yer verildi.  Açıklama şu şekilde:

1. Müsabaka öncesinde gerçekleşecek seremonide tokalaşma olmayacaktır.

2. Müsabakalarda seremonilerde refakatçi çocuk uygulaması yapılmayacak olup, bu hususta alınan izinler de iptal edilmiştir.

3. Müsabakalarda ısınma ve seremoniden önce TFF tarafından izin verilmiş olan pankartların dışında herhangi bir etkinlik yapılmayacaktır.

4. Koronavirüs ile ilgili takımların, protokolün, basın ve yayın ekiplerinin, çalışma salonları, stadyum yönetimi ve yerel makamların kullanacağı alanlar dezenfekte edilecek, alanlarda bulunanlara el dezenfektanı sağlanacaktır.

5. Protokol tribününe sadece;

a) Ev sahibi ve misafir kulüplerin en fazla 25'er kişi olmak kaydıyla Müsabaka Organizasyon Toplantısı'nda TFF temsilcisine ibraz edecekleri listede bulunan kişiler,

b) Ev sahibi ve misafir takımların müsabaka listesine giremeyen akredite ettirecekleri en fazla 5'er futbolcu

c) TFF yönetici ve görevlileri,

d) Devlet protokolüne dahil kişiler girebilecektir.

6. Müsabakalarda akredite edilmiş basın mensupları ile Akreditasyon Talimatı hükümlerince akredite edilmiş kişiler görev yapabilecektir.

7. Hak mahrumiyeti, giriş yasağı, müsabakadan men cezası alan veya idari tedbirli olan kişiler 25 kişilik akreditasyon listesinde yer alamayacaktır.

BEİNSPORTS MAÇLARI ÜCRETSİZ VERECEK İDDİASI

Sosyal medya üzerinde beinsportsu etiketleyen vatandaşlar, karşılaşmaların ücretsiz verilmesini talep etti. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise karşılaşmaların ücretsiz şifresiz verileceğini iddia etti. 

Ancak bu konuda resmi bir açıklama gelmedi. 

Açıklama gelince kamubulteni.com 'da olacak. 

Peki sizce karşılaşmalar ertelenlemi mi? Beinsports , maçları ücretsiz şifresiz mi vermeli? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

BEİN SPORTS FREKANSI

'Uydu Adı' kısmında 'Türksat 4A'yı seçin. Alt kısımda bulunan 'Frekans' kısmına 12379 sayısını girdikten sonra 'Polarizasyon' kısmını 'Horizontal Yatay' olarak seçin.