Yeni Sezonun İlk Transferi Belli Oldu!

Trabzonspor, yeni sezona Dimitrios Kourbelis'in transferiyle güçlü bir başlangıç yapacak. İmza aşamasına gelinen Yunan oyuncunun takıma büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Yeni Sezonun İlk Transferi Belli Oldu!

Trabzonspor, yeni sezon için hız kesmeden hazırlıklarına devam ediyor. Bordo-mavili takımın transfer listesinde yer alan isimler arasında, Yunan orta saha oyuncusu Dimitrios Kourbelis de bulunuyor. 29 yaşındaki futbolcuyla prensip anlaşması sağlandı.

Yaz transfer sezonunun yaklaşmasıyla birlikte, Trabzonspor'un transfer çalışmaları da hız kazandı. Bu kapsamda Panathinaikos forması giyen 29 yaşındaki Yunan orta saha oyuncusu Dimitrios Kourbelis, Trabzonspor'a transfer olacak isimler arasında yer aldı.

Trabzonspor, ilk transferini gerçekleştirmeye hazırlanırken, prensip anlaşmasına vardığı Dimitrios Kourbelis yarın saat 10:00'da İstanbul'a gelerek görüşme yapacak.

Sezon sonunda Panathinaikos ile sözleşmesi sona erecek olan orta saha oyuncusu Dimitrios Kourbelis ile Trabzonspor, imza aşamasında buluşacak.

Yunan oyuncuyla prensip anlaşması sağlanan Trabzonspor, sözleşme imzalama sürecinde Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile bir araya gelecek.