Wesley Sneijder’den Nef Stadyumu'na ziyaret!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadı'nı ziyaret ederek kulüp müzesini gezdi. İstanbul'da yapılacak Şampiyonlar Ligi finalinde eski takımı Inter'i destekleyeceğini belirtti.

Wesley Sneijder’den Nef Stadyumu'na ziyaret!

2013 ile 2017 yılları arasında Galatasaray forması giyen Wesley Sneijder, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nu ziyaret ederek Stadyum müzesini gezdi.

Galatasarayda forma giydiği dönemde performansı ve attığı gollerle büyük beğeni toplayan Hollandalı yıldız, taraftarın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yıllar sonra Nef Stadyumu’nun çimlerine yeniden çıkan Hollandalı efsane oyuncu, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilirken, Galatasaray TV’ye de özel açıklamalarda bulundu.

ORTADA BİR KUPA VARSA O KUPAYI HAK EDEN GALATASARAY’DIR

Tekrar burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Sneijder, şunları söyledi:

“İnanılmaz anlar yaşadım burada. Takım otobüsüyle geldiğim tünelden içeri girdiğim zaman hissettiklerimi yeniden hatırladım. Taraftarlarımızın beni karşılamasıyla o anlar hafızamda canlandı. Şampiyonluk maçında burada olamadığım için üzgünüm. Fenerbahçe maçında burada olmak çok istedim ama Hollanda’da çekimim olduğu için gelemedim. Fenerbahçe maçında oynayan ve gol atan bir oyuncu olarak dünya üzerindeki derbilerin en büyüklerinden biri bence. O maçta gol atmak insanı bulutların üzerinde yaşıyormuş gibi hissettiriyor. Ortada bir kupa varsa o kupayı öncelikli olarak hak eden Galatasaray’dır. Oyuncular son ana kadar ellerinden geleni yaptı. Şampiyonluk için çok mutluyum. Hemen hemen her maçı takip ediyorum. Takımdaki oyuncular hakkında isim vermek doğru olmaz. Galatasaray’da oynadıkları için o formayı hak eden oyuncular, ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koydular.

wesley-sneijder-ziyaret-001.jpg

GALATASARAY’IN YERİ AVRUPA

“Galatasaray’ın bulunması gereken yer Avrupa. Oyuncular da bunun için ellerinden gelen çabayı sarf ettiler ve şampiyon oldular.”

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Inter’i desteklediğini belirten Sneijder, sözlerini şu şekilde tamamladı.

“Şampiyonlar Ligi’nde Inter’i destekliyorum. Olimpiyat Stadı çok güzel şekilde hazırlanmış. İstanbul bu finale ev sahipliği yapmayı sonuna kadar hak ediyor. Beşiktaş ile Olimpiyat Stadı’nda oynadığımız ve kazandığımız maçı hatırladım. Tekrar İstanbul’da olmak bana kendimi müthiş hissettirdi.”