Ünlü Sporcu Futbolu Bıraktığını Duyurdu

Dünya devi Real Madrid ve Arsenal'in yanı sıra ülkemizde Fenerbahçe ile Başakşehir formaları giyen Mesut Özil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile futbolu bıraktığını duyurdu.

Ünlü Sporcu Futbolu Bıraktığını Duyurdu

Özil yaptığı paylaşımda, "Uzun süren düşüncelerin ardından futbolu bıraktığımı açıklıyorum. 17 yıl boyunca profesyonel futbolcu olmak bir ayrıcalıktı. Bu fırsat için kendimi minnettar hissediyorum. Ancak, geçtiğimiz haftalarda ve aylarda uzun süreli sakatlıklar yaşadım. Futbolu bırakmamın zamanının geldiğini hissettim." ifadelerini kullandı.

34 Yaşındaki başarılı futbolcu Dünya devi Real Madrid ve Arsenal'in yanı sıra ülkemizde Fenerbahçe ile Başakşehir formaları giydi. Yaşadığı ağır sakatlıklar sonrası kariyerini sonlandırdığını duyurdu.

Mesut Özil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Uzun süren düşüncelerin ardından futbolu bıraktığımı açıklıyorum. 17 yıl boyunca profesyonel futbolcu olmak bir ayrıcalıktı. Bu fırsat için kendimi minnettar hissediyorum. Ancak, geçtiğimiz haftalarda ve aylarda uzun süreli sakatlıklar yaşadım. Futbolu bırakmamın zamanının geldiğini hissettim." ifadelerini kullandı.