Türkiye’de En Çok Hangi Takımın Taraftarı Olduğu Açıklandı

Dünyanın en büyük taraftar etkileşim platformu olarak bilinen Socios.com'un yaptığı araştırma sonuçları ortaya çıktı. Böylelikle Türkiye’de en çok taraftara sahip olan takım belli oldu.

Türkiye’de En Çok Hangi Takımın Taraftarı Olduğu Açıklandı

Türkiye’nin çıkarılan taraftar haritasında birinci sırada Cimbom yer aldı. Sarı Kırmızılı ekip rakiplerine fark atmayı başardı.

Socios.com'un Türkiye'deki futbolseverlerin sosyo-kültürel alışkanlıkları, taraftarlık tercihleri ve dijital eğilimlerini öğrenmek üzere geçtiğimiz futbol sezonunda yaptığı geniş kapsamlı araştırma sonuçlandı. 50 bine yakın futbolseverin katıldığı bu anket, bugüne kadar yapılan futbol araştırmaları arasında en geniş katılımlı bilimsel araştırma yöntemi oldu.

Yapılan anket Türkiye’nin 81 ilini kapsarken "Taraftar olduğunuz takım hangisi?" sorusu soruldu. Galatasaray, verilen cevaplar neticesinde 81 ilin 60’ında en çok oy alan takım oldu. Ezeli rakibi Fenerbahçe ise 17 ilde Galatasaray’dan birinciliği aldı.

Galatasaray İstanbul’da oyların yüzde 38,9’unu alarak bu şehirde ilk sırada yer alırken Fenerbahçe İzmir’de yüzde 34,3 oy alarak ilk sırada yer aldı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /