Türkiye Fransa 1-1 Maç Özeti

Son dakika haberi: Türkiye maçında art arda iki gol geldi. Fransa 'da Giroud 'un golüne Kaan Ayhan cevap verdi.

Türkiye Fransa 1-1 Maç Özeti

Türkiye Freansa maçı.

Türkiye 'de Kaan Ayhan 'ın golü durumu 1-1 'e getirdi. 

İşte maç özeti. 

Dakika 14' Dörtlü Fransa savunmasının önünde ise Tolisso ve Matuidi görev yapıyor. Sağ kanatta Sissoko, sol kanatta Coman ve forvet arkasında Griezmann mücadele ediyor. İleri uçta ise Ben Yedder yer alıyor.

Dakika  16' Fransa arka arkaya çok net fırsatlar yakaladı. Sol kanattan gelişen hücumda Griezmann ceza sahasına girdi ve çaprazdan şutunu attı. Kaleci Mert'in çıkarttığı top Sissoko'nun önüne düştü fakat onun müsait pozisyonda yaptığı vuruşu da kaleci Mert kurtarmayı başardı.

Dakika 20  20' Sol kanatta topla buluşan Coman son çizgiye indi ve ortasını yaptı. Griezmann'ın yaptığı kafa vuruşunda top bir kez daha kaleci Mert'te kaldı.

Dakika 24' Fransa yine sol kanattan tehlikeli geldi. Coman'ın içeri çevirdiği topa Griezmann son anda dokunmadı ve meşin yuvarlak ters taraftaki Sissoko'nun önünde kaldı. Tottenhamlı futbolcunun ceza sahası içerisinden yaptığı vuruşta kaleci Mert Günok sol tarafına uzanarak topu kontrol etti.

Dakika 35: 35' Ceza sahasının sağ tarafında topla buluşan Griezmann içeri doğru hareketlenip sol ayağıyla uzak köşeye tehlikeli bir şut gönderdi fakat meşin yuvarlak direğin dibinden dışarı gitti.

Dakika 53' Sol taraftan aldığı topu etkili bir şekilde taşıyarak ceza sahasına giren Hernandez sol ayağıyla şutunu attı ama top yandan dışarı gitti.

Dakika 65' Savunmanın arkasına seken top, tehlikeli bir noktadaki Hernandez'in önünde kaldı ancak yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

Dakika 69' Fransa yine rakip ceza sahasına çok adamla geldi fakat önce Merih'ten sonra da Kaan'dan başarılı müdahaleler geldi.

Dakika : 72' Ceza yayının biraz gerisinde topla buluşan Ozan Tufan müsait durumda şutunu attı ancak top farklı şekilde dışarı gitti.

Dakika 76' Gol... Fransa 1-0 Türkiye (Giroud)

GOOOLL

Kaan Ayhan attı ve Türkiye durumu 1-1 'e getirdi. 

Kaan Ayhan attı durum 1-1 oldu.