Türk Futbol Tarihinde İnanılmaz Gece Ülke Puanı Uçuşa Geçti

Ülkemizi Avrupa kupalarında temsil eden dört temsilcimizde dün gece aldıkları başarılı sonuçlarla göğsümüzü kabarttı. Bu başarılar ülke puanında da önemli bir sıçrayışı sağladı.

Türk Futbol Tarihinde İnanılmaz Gece Ülke Puanı Uçuşa Geçti

Dün gece Avrupa’da sahne alan 4 temsilcimiz geceyi kayıpsız kapattı. Aldıkları galibiyetle moral bulan temsilcilerimizden Fenerbahçe ve Başakşehir, grup aşamalarının bitmesine iki hafta kala gruplarından çıkmayı garantiledi.

Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Sivasspor, dün gece Avrupa’da önemli galibiyetlere imza attı. Kendi evinde AEK Larnaca’yı 2-0 yenen Fenerbahçe, dün gece de deplasmanda rakibini 2-1 yenerek gruplardan çıkmayı garantiledi ve dördüncü hafta sonunda da grubunu lider olarak bitirdi.

Trabzonspor, dün gece müthiş bir başarı sergileyerek ilk maçta 3-0 kaybettiği Monaco’yu, bu sefer 4-0 gibi net bir skorla devrildi ve puanını 6’ya çıkararak önemli bir galibiyete imza attı.

Avrupa’da Başakşehir fırtınası da devam ediyor. Konferans liginde mağlubiyeti olmayan temsilcimiz, deplasmanda berabere kaldığı RFS’yi İstanbul’da 3-0’lık bir skorla devirdi. Grubunda lider bulunan Başakşehir, şimdiden gruptan çıkmayı garantiledi.

Konferans ligindeki bir diğer temsilcimiz Sivasspor ise muhteşem bir geri dönüşle galip gelmeyi başardı. İlk golü kalesinde gören temsilcimiz, oyundan kopmayarak Kosova ekibi Balkani’yi deplasmanda 2-1 yenmeyi başardı.

Ülke Puanında Büyük Sıçrayış

2024-2025 sezonunda Avrupa kupalarında 5 takımla katılmak için ilk 15E girmemiz gerek tabloda, dün akşamki galibiyetler sonrası 4 basamak birden yükselerek 14’üncü sıraya yükseldik.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /