TJK At Yarışları Ne Zaman Başlayacak? Açıklama Geldi

Son dakika açıklaması Tarım ve Orman Bakanlığı 'ndan geldi. Açıklamada at yarışlarının ne zaman başlayacağı konusuna değinildi.

TJK At Yarışları Ne Zaman Başlayacak? Açıklama Geldi

Son dakika haberi: At yarışları için açıklama geldi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada at yarışlarının ne zaman başlayacağı konusuna değinildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı resmi internet adresi üzerinden yapılan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"COVID-19 salgınına karşı alınan önlemler kapsamında ertelenen at yarışları için karar Mayıs ayının ilk haftası verilecek.

Ülkemizdeki Covid-19 salgınının seyri takip edilerek, başta Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu olmak üzere ilgili makamların görüşlerinin de uygun olması halinde ayrıca alınacak ilave tedbirlerin kapsam ve mahiyetinin de gerekli ve yeterli düzeyde olması kaydıyla, at yarışlarının yapılmasına karar verilecektir.

Bu bağlamda at yarışları ile ilgili daha önce alınan erteleme kararının 2020 yılı Mayıs ayının ilk haftasında tekrar değerlendirilmesine karar verilmiştir.

6132 sayılı Kanun'a göre icra edilen at yarışları Bakanlığımız tarafından 20.03.2020 tarihinden geçerli olmak üzere ikinci bir bildirime kadar ertelenmişti.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA