Süper Lig'e veda eden 4 takım belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in bitimine 2 hafta kala lige veda eden 4 takım belli oldu. Son alınan puanlar ile birlikte bu sene Çaykur Rizespor, Altay, Göztepe ve Yeni Malatyaspor Süper Lig'den düştü.

Süper Lig'e veda eden 4 takım belli oldu

Ağustos ayında başlayan 2021 - 2022 Spor Toto Süper Lig'de 34. hafta maçları tamamlanırken, ligin bitimine 2 hafta kala Süper Lig'e veda eden 4 takım belli oldu. 

Süper Lig'e veda eden 4 takım belli oldu

Bu akşam Süper Lig'de oynan Kayserispor Gaziaantep arasında ki karşılaşmada eşitlik bozulmayınca, alınan son puanlara göre Çaykur Rizespor ve Altay küme düştü. Öte yandan geçtiğimiz hafta oynan müsabakalarda ki sonuçlara göre ise Göztepe ve Yeni Malatyaspor süper lig'den düşmüştü. Böylelikle ligin bitimine 2 hafta kala Çaykur Rizespor, Altay, Göztepe ve Yeni Malatyaspor Süper Lig'den düştü.

Süper lige çıkacak takımlar belli olmaya başladı

TFF 1. Lig'de ise Spor Toto Süper Lig'de çıkacak takımlar ise yavaş yavaş belli olmaya başladı. Oynanan son maçlar ile birlikte MKE Ankaragücü ile Ümraniyespor süper lige çıkmaya hak kazanırken Lige yükselecek son takım play-off turunun ardından belli olacak. Ankaragücü geçen sezon Süper Lig'e veda etmişti. Başkent ekibi bir yıllık aranın ardından lige geri döndü. İstanbul ekiplerinden Ümraniyespor ise tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek.