Süper Lige Kar Engeli. Ertelenen Maçlar Var

Süper ligin 22. haftasında oynanacak iki karşılaşma ile 23. haftanın bir maçı olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle ertelendi.

Süper Lige Kar Engeli.  Ertelenen Maçlar Var

Süper ligde dün akşam ilk yarısı oynanan Gaziantep-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçı yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulu nedeniyle ertelendi. Maçın ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi. Bugün saat 17.00’de oynanacak Kayserispor-Başakşehir maçı ise kar yağışından dolayı saat 18.00’e ertelendi. Ayrıca Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un maçının ertelenmesinden dolayı Beşiktaş ile yapacağı maçta ertelendi.

TFF’den yapılan yazılı açıklamada, "18 Ocak Salı günü saat 17.00'de başlayan ve elverişsiz hava ve saha koşulları nedeniyle ikinci devre öncesinde hakem tarafından bugün aynı saate ertelenen Gaziantep FK-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçı, elverişsiz saha koşullarının devam etmesi sebebiyle federasyonumuz tarafından ileri bir tarihe ertelendi. Müsabaka kaldığı dakika ve şartlarda daha sonra ilan edilecek tarihte oynanacak" ifadelerine yer verildi.

Malatyaspor-Beşiktaş maçıda ertelendi

Öznur Kablo Yeni Malaytaspor'un, Gaziantep ile maçının etrelenmesinden dolayı 21 Ocak Cuma 20.00' de günü oynanacak Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçıda 22 Ocak Cumartesi  saat 13.30'a alındı.