Son Şampiyon Trabzonspor 5 Golle Mağlup Oldu

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor ligin 3.haftasında Akdeniz ekibi Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmayı 5 -2 kaybetti. Antalya - Trabzon : 5 -2 

Son Şampiyon Trabzonspor 5 Golle Mağlup Oldu

Son Şampiyon Trabzonspor 5 Golle Mağlup Oldu 

Süper Lig'in 3 .haftasında maçlar oynanıyor. Bugün karşı karşıya gelen son şampiyon Trabzsonspor ve Akdeniz ekibi Antalyaspor'un karşılaşmasında futbol severler 7 gol gördü. Son şampiyon trabzonspor, akdeniz ekibi antalyaspor'a 5 golle mağlup oldu. 

Antalya - Trabzon : 5 -2 

Antalya'da başlayan karşılaşmada ilk gol 14. dakikada antalyaspor oyuncusu Fernando'dan geldi. Ardından 40. dakika antalyaspor'a verilen penaltı ile durumu 2-0'a taşındı. İlk yarının tamamlanmasına saniyeler kala bordo-mavililerin yeni transferi Bardhi sahneye çıktı ve attığı golle farkı 1'e indirdi. İkinci yarı devam karşılaşmada maçın 73. dakikasında sahneye yeniden çıkan Bardh, trabzonspor'a beraberliği getirdi ve durum 2-2 oldu. 

Antalyaspor 3 puanı aldı

Karşılaşma devam ederken, 81. dakikada Antalyasporlu oyuncu Gökdeniz topu ağlara gönderdi ve skor 3-2'ye geldi.90+6. dakikada Gökdeniz yeniden sahneye çıktı ve durumu 4-2 yaptı. 90+7. dakikada Wright'ın golü ile durum 5-2 oldu.Bu golle Antalyaspor, Trabzonspor'u 5-2 mağlup etti ve 3 puanı hanesine yazdırdı.