Son dakika: Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Rakibi Belli Oldu! İşte Takım ve Detayları!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Zalgiris oldu! İkinci ön eleme turunda mücadele edecek olan Galatasaray, Zalgiris'i mağlup ederek üst tura yükselmek için sahaya çıkacak. Heyecan dolu mücadele için geri sayım başladı!

Son dakika: Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Rakibi Belli Oldu! İşte Takım ve Detayları!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi, ikinci ön eleme turunda Litvanya temsilcisi Zalgiris oldu. Galatasaray, Zalgiris ile oynayacağı bu önemli maçta üst tura yükselme mücadelesi verecektir.

Zalgiris, 0-0 berabere kaldıkları ilk maçın rövanşında Struga'yı 2-1 mağlup ederek tur atlamayı başardı. Kendysh ve Radic'in attığı gollerle galip gelen Zalgiris, Galatasaray'ın rakibi olmaya hak kazandı. Struga'nın tek golü ise Ibraimi'nin penaltıdan attığı gol ile geldi.

galatasaray.webp
Galatasaray'ın Zalgiris ile oynayacağı maç, 2 Ağustos tarihinde gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma, takımların Şampiyonlar Ligi'nde üst tura yükselme mücadelesi için büyük bir öneme sahiptir.

Zalgiris ile oynanacak bu önemli maç, futbol severlere heyecan dolu anlar yaşatacaktır. Galatasaray'a başarılar dileriz!

Eleme Turu'nda Kuzey Makedonya ekibi Struga'yı saf dışı bırakan Zalgiris, temsilcimiz Galatasaray ile ilk maçını 25 ya da 26 Temmuz'da Litvanya'da oynayacak. İkinci karşılaşma ise 1 veya 2 Ağustos'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Zalgiris Vilnius'un Geçmişi

Geçen sezonu Kauno Zalgris'in önünde şampiyon olarak tamamlayan Zalgiris Vilnius, Litvanya'da 10 kez şampiyonluk yaşadı.

Litvanya ekibi, 8 kez boy gösterdiği Şampiyonlar Ligi elemelerinde en fazla 3. eleme turuna kadar gidebildi ve tarihinde hiç gruplara kalamadı.

Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi elemelerini geçemeyerek Konferans Ligi H Grubu'na kalan Zalgiris Vilnius, 5 puanla grubu son sırada tamamladı. Litvanya temsilcisi, tek galibiyetini Ermenistan'ın Pyunik takımına karşı elde etti.

Transfermarkt verilerine göre 8 milyon euro'luk piyasa değeri bulunan Zalgiris Vilnius'un en değerli oyuncusu 550 bin euro'luk değeriyle kaleci Edvinas Gertmonas.

Litvanya ekibinin teknik direktörlüğünü ise Kazakistanlı futbol insanı Vladimir Cheburin yapıyor.