Son Dakika: Emmanuel Eboue İntihar Etti

Edinilen son dakika bilgilerine göre sarı kırmızılı ekipte önceki yıllarda sağ bek olarak forma giyen, kariyeri başarılarla dolu olan yıldız futbolcu Emmanuel Eboue 'nin intihar ettiği iddia edildi. Yabancı basından edinilen son dakika bilgilerine göre 34 yaşındaki yıldız futbolcu ablasının Kuzey Londra 'da buluna nevinde ölü halde bulundu. 

Son Dakika: Emmanuel Eboue İntihar Etti

Son dakika haberi: Galatasaraylı eski oyuncunun intihar ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Maddi olarak zor günler geçirdiği öğrenilen, maddi sıkıntıları nedeniyle depresyona girdiği öğrenilen Eboue, bir dönem Galatasaray 'ın da formasını giymiş ve sarı kırmızılı ekibin şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu. 34 yaşındaki futbolcu İngiltere polisi tarafından evde intihar etmiş halde bulundu.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal 'de fotma giymekte olan ve Kuzey Londra 'da hayatını sürdürmekte olan Emmanuel Eboue 'ye sarı kırmızılı kulübümüz de destekte bulunmuş ve oyuncuya alt yapıda görev verdiği ifade edilmişti. Eski karısı ile yaşadığı boşanma nedeniyle mal varlığının neredeyse tamamını kaybeden ve bu nedenle son dönemlerde ciddi bir sıkıntı içerisine girdiği öğrenilen Eboue, Kuzey Londra 'da bulunan evinde kendini asarak intihar etti.

İngiltere basınından ilbet edinilen son dakika bilgilerine göre bir dönemin adından çokça bahsettiren sağ bek futbolcusu, Fildişi Sahili milli formasını toplamda 79 kez giydi. 

Geçtiğimiz günlerde İngiliz basınından Daily Mirror'a konuşan ve kendisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Eboue şu ifadeleri kullanmıştı:

"İntiharın eşiğine geldim. Tanrıdan yardım diliyorum bu düşüncelerden beni alıkoyması için. Türkiye'de 8 milyon Euro kazandım ancak bunun tamamını eve gönderdim. Ekonomik olarak zor durumdayım. Eski çalıştığım kulüpler bana iş verirse geri çevirmem. Öyle bir tekliflere de gerek yok. Örneğin gençlere yardım edebilirim. Evde olduğum zamanlar çok korkuyorum. Polisler her an kapıma gelebilir. Yaşadıklarım adil değil. Umarım Tanrı bana yardımcı olur. Bu düşüncelerimi ancak o şekilde atabilirim. Bu nedenle sonuna kadar savaşacağım."