Son Dakika... At Yarışları 12 Haziran'da Başlayacak mı?

At yarışlarının başlaması ile ilgili bir karar var mı? 12 Haziran 'da liglerin başlaması ile birlikte at yarışları başlayacak mı? At yarışları ne zaman başlayacak? İşte detaylar.

Son Dakika... At Yarışları 12 Haziran'da Başlayacak mı?

At yarışları 12 Haziran 'da başlayacak mı?

Mart ayında Türkiye 'de ilk korona vakasının görülmsi sonası tüm spor müsabakaları ertelendi. Ertelenen spor müsabakaları ile ilgili karar önceki gün açıklandı. 

TFF Başkanı Nihat Özdemir yaptığı açıklamada, "Şimdilik olmak kaydı ile altını çizerek söylüyorum. Ertelenen Süper Ligi, 1. Lig kısaca bütün ligler 12-13-14 Haziran haftasında başlatma kararı aldık. Maçların nasıl oynanacağına yönelik kararları da Koronavirüs Bilim Kurulu karar verecek. Liglerimizi Temmuz'da tamamlayacağız. Kupaları sahada vereceğiz. Ağustos'ta da Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacağız" ifadelerini kullandı.

AT YARIŞLARI İPTAL EDİLMİŞTİ

Mart ayının 10 'unda görülen ilk korona vakasının ardından at yarışları iptal edilmişti. Tüm at yarışları , koronanın kontrol edilmesi sürecine kadar ertelendi

SADECE YURT DIŞI YARIŞLARI

Türkiye 'de at yarışlarının iptal edilmesinin ardından sadece yurt dışı yarışlarına bahis oynanabiliyor.

AT YARIŞLARI BAŞLAYACAK MI?

At yarışlarının , liglerin başlayacağı tarih olan 12 Haziran günü başlayıp başlamayacağı merak ediliyor. Ancak bu konuda bir açıklama gelmedi. At yarışlarının başlayıp başlamayacağı henüz belli değil.

KARAR AÇIKLANACAK

TJK, at yarışlarının başlaması için önümüzdeki günlerde toplantı yapacak. 

Açıklama geldiğinde yazımızda olacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA