Son Dakika! Abramovich, Göztepe'yi satın aldı!

İngiliz devi Chelsea'nin eski sahibi Roman Abramovich, Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Göztepe'yi satın alıyor. Tarafların cuma gününe kadar resmi açıklamayı yapması bekleniyor

Son Dakika! Abramovich, Göztepe'yi satın aldı!

D-Smart Spor'un haberine göre, uzun süredir dillendirilen Rus iş insanı eski Chelsea Başkanı Roman Abramovich'in, Göztepe'yi satın alacağı söylentisi gerçek oldu.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrasında İngiltere'deki mal varlıklarına el konulan Roman Abramovich'in Göztepe'yi satın aldığı belirtildi. Taraflar anlaşmaya vardı ve cuma gününe kadar kamuoyuna resmi açıklama yapılması bekleniyor.

Öte yandan Roman Abramovich Göztepeyi satın alacağı söylentileri ortaya atıldığında Göztepe Fan Token fiyatı yaklaşık iki katına çıktı.

Chelsea'yi satılığa çıkaran Rus oligark Abramovich'in Göztepe'yi satın aldığı yönünde çıkan iddialar Fan Token piyasasını da etkiledi.

D-Smart Spor'un haberinde, Roman Abramovich'in Göztepe'yi satın aldığı ve resmi açıklamanın Cuma günü yapılacağı vurgulandı.

Göztepe Fan Token fiyatı son iddiaların ardından fırladı. Son 24 saat içinde en düşük 45 TL seviyesinde bulunan Göztepe Fan Token'ın fiyatı bu süre zarfında 87 TL'ye kadar yükseldi ve yaklaşık 2 katına çıktı.

Ayrıca Abramovich son olarak Türkiye'nin Ukrayna-Rusya arabuluculuk girişiminde İstanbul'da diplomatik temaslarda da yer almıştı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /