Şampiyonlar Ligi'nde Erken Havlu Atan Real Madrid'de Çarşı Pazar Karıştı! Başkan Perez ile Ramos Kavga Etti

Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında Ajax karşısında aldığı 4-1'lik mağlubiyetle 3 sezondur final oynayarak şampiyonluk sevinci yaşayan Mor Menekşelerin üzerindeki kara bulutlar gitmek bilmiyor.

Şampiyonlar Ligi'nde Erken Havlu Atan Real Madrid'de Çarşı Pazar Karıştı! Başkan Perez ile Ramos Kavga Etti

Şampiyonlar Ligi'nde Erken Havlu Atan Real Madrid'de Çarşı Pazar Karıştı!

Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında Ajax karşısında aldığı 4-1'lik mağlubiyetle 3 sezondur final oynayarak şampiyonluk sevinci yaşayan Mor Menekşelerin üzerindeki kara bulutlar gitmek bilmiyor. La Liga'da da kötü bir sezon geçiren Real Madrid'de kaptan Sergio Ramos ile kulüp başkanı Perez arasında kavgaya varacak şekilde tartışmalar yaşanmaya başlandığı bildirildi.

İspanyol devine yakınlığıyla bilinen AS ve Marca, Ajax karşısında alınan ağır hezimetin ardından Ramos ile Perez'in büyük bir kavga yaşadığı, habere göre başkan Perez, yenilgiden sonra soyunma odasına inerek futbolculara ağır sözler sarf etti. Bunun üzerine kaptan Ramos, Perez'e tepki göstererek, 'Bunun tek suçlusu biz değiliz! Yazın forvet alacağız diye söz verdin ama sözünü tutmadın' şeklinde bağırdı. Bu sert çıkış karşısında daha da sinirlenen Perez, Ramos'u takımdan atmayla tehdit ederken, Ramos da sözleşmesinde kalan paraların verilmesi halinde gidebileceğini söyledi.