Şampiyonlar Ligi Tottenham Manchester City Çeyrek Final İlk Maçı 9 Nisan'da Oynanacak

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesini sürdüren Manchster City, Premier Lig'in 3. sırasındaki Tottenham ile deplasmanda Şampiyonlar Ligi çeyrek final heyecanı yaşayacak. Tottenham Hotspur Stadyumu'ndaki karşılaşma 9 Nisan 2019 tarihinde saat 22.00'de başlayacak.

Şampiyonlar Ligi Tottenham Manchester City Çeyrek Final İlk Maçı 9 Nisan'da Oynanacak

Şampiyonlar Ligi Tottenham Manchester City Çeyrek Final İlk Maçı 9 Nisan'da Oynanacak

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesini sürdüren Manchster City, Premier Lig'in 3. sırasındaki Tottenham ile deplasmanda Şampiyonlar Ligi çeyrek final heyecanı yaşayacak. Tottenham Hotspur Stadyumu'ndaki karşılaşma 9 Nisan 2019 tarihinde saat 22.00'de başlayacak. Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesini Liverpool ile Manchester City'e bırakan Tottenham , güçlü rakibi karşısında devler liginde avantajlı bir skorla ilk maçı kapatma niyetinde. 

İKİ İNGİLİZ TAKIMI, İKİ ALMAN TAKIMINI ŞAMPİYONLAR LİGİNİN DIŞINA İTTİ

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda ve kendi sahasında Bundesliga temsilcisi Borussia Dortmund'u adeta sahadan silen Tottenham , ilk maçı kendi sahasında 3-0'lık skorla geçmiş, ikinci karşılaşmada Westfalen'de Dortmund'a süper yıldızı Harry Kane'in golüyle boyun eğdirmeyi başarmıştı. Manchester City ise bir başka alman takımını hezimete uğratmıştı. İlk maçta 3-2 deplasman galibiyetiyle sahaya çıkan Manchster City, kendi sahasında Schalke'ye 7-0'lık üstünlük sağlamış ve adını çeyrek finale yazdırmayı başarmıştı.

GRUPLARDA NELER YAPTILAR?

Manchester City grup aşamasında Şahtar Donetsk, Hoffenheim ile mücadele etmiş, Grup aşamalarındaki 6 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet almıştı.  Tottenham ise Barcelona, İnter ve PSV'nin yer aldığı B Grubunda 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 de mağlubiyet almış, averaj ile İnter'in üstünde yer alarak son 16 turuna adını yazdırmayı başarmıştı.