Şampiyonlar Ligi Finali Tottenham Liverpool Maç Saati ve Kanalı (İddaa Oranı-Tahmini)

2018-2019 UEFA Şampiyonlar Ligi final karşılaşması bu akşam oynanacak. İki İngiltere ekibi olan Tottenham ile Liverpool arasında oynanacak karşılaşma ile ilgili son bilgiler, karşılaşmanın yayımlanacağı kanal ve maç saati ile iki takım arasındaki son karşılaşmaların sonuçları haberimizde.

Şampiyonlar Ligi Finali Tottenham Liverpool Maç Saati ve Kanalı (İddaa Oranı-Tahmini)

Tottenham Liverpool maçı bugün oynanacak.

Avrupa 'nın en büyüğü bugün belli oluyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 2018-2019 sezonu finali bu  akşam oynanacak. İki İngiltere ekibi arasında oynanacak olan karşılaşma ile Avrupa 'nın en büyüğü belli olacak. Peki Tottenham Liverpool karşılaşması saat kaçta başlayacak? Tottenham Liverpool karşılaşması hangi kanalda yayımlanacak? Tottenham Liverpool maçı şifreli mi yoksa şifreniz mi yayımlanacak? İşte Tottenham Liverpool karşılaşması hakkında son bilgiler, iddaa oranları , karşılaşmanın oynanacağı kanal ve iki takım arasında oynanan son karşılaşmalar. 

MAÇ SAAT KAÇTA , HANGİ KANALDA?

Tottenham Liverpool arasında oynanacak karşılaşma bu akşam saat 22.00 'da oynanacak. Şampiyonlar Ligi Şampiyonu 'nun belirleneceği karşılaşma BeinSport Haber ve BeinSports HD1 'den şifreli olarak yayımlanacak.

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN SON 5 KARŞILAŞMA

Tottenham ile Liverpool arasında oynanan son 5 karşılaşmaya baktığımızda Liverpool 'un üstünlüğü görülüyor. Son 5 karşılaşmada Liverpool 3 defa sahadan galip ayrılırken Tottenham 1 defa kazandı. 1 maç ise berabere bitti. 

İDDAA ORANLARI

Saatler 22.00 'ı gösterdiğinde başlayacak karşılaşmada Tottenham 'a 3.75 oran verilirken Liverpool galibiyetine 1.65 oran verildi. Beraberlik ise 3.10 oran.

İddaa tahmini: 2-3 gol. Oran 1.80.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA