Rusya Mağlubiyeti Sonrası Hakan Çalhaoğlu'ndan Özeleştiri

Tecrübeli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, Rusya mağlubiyeti sonrası konuştu ve önemli açıklamalarda bulunarak özeleştiride bulundu.

Rusya Mağlubiyeti Sonrası Hakan Çalhaoğlu'ndan Özeleştiri

Önceki akşam Trabzon 'da oynanan ve Rusya 'nın 2-1' lik üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmada net pozisyonlardan yararlanamayan Hakan Çalhanoğlu önemli özeleştiri yaptı.

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup ilk maçı önceki akşam oynandı. Saat 21.30 'da başlayan Türkiye Rusya karşılaşması Trabzon 'da oynandı. karşılaşma sonrası gazetecilere konuşan Hakan Çalhanoğlu, "İsveç maçında varımızı yoğumuzu ortaya koymalıyız. İnşallah ikinci maçta daha iyi performans gösteririz." ifadelerini kullandı.

Rusya'nın çok güçlü ve fiziksel anlamda da dirençli futbolculardan oluşan bir takım olduğunu ve son dünya kupasını çok iyi şekilde geçirdiğini söyledi. Karşılaşmaya kötü başladıklarını ve kötü goller yediklerini söyleyen Hakan Çalhanoğlu, şu şekilde konuştu:

"İkinci yarıya iyi başlamak istedik ve üç dakika sonra çok kötü bir gol yedik. Benim 3 tane yüzde yüz gol şansım vardı. Onları atmam lazımdı bunu tartışmaya hiç gerek yok. Bu seviyede bunları atmam lazım. Bu maçı çabuk unutarak önümüzdeki maça bakacağız. İsveç maçında varımızı yoğumuzu ortaya koymalıyız. İnşallah ikinci maçta daha iyi performans gösteririz."

TAKIMDA UYUM SORUNU VAR MI?

Takım içinde uyum sorunu olup olmadığı yönündeki soruya Çalhanoğlu şu şekilde cevap verdi:

"Birbirimizi tanıyoruz ama beraber oynamıyoruz hiç. Milli takım kampına geldiğimizde zamanımız çok kısıtlı. Yine de zor kolay değil. Bir süre beraber oynayıp da ligdeki gibi olmuyor. Kısa zamanda iyi performans göstermeliyiz. Bugün açık konuşmalıyız istediğimiz gibi oynamadık. Kötü de değildik ikinci yarı şanslarımız vardı ama atamadık."

GRUBUN İKİNCİ KARŞILAŞMASI

Gruptaki ikinci karşılaşmayı İsveç ile oynayacaklarını hatırlatan Çalhanoğlu şu sözlerle konuşmasını tamamladı: "İsveç'in güçlü bir takım olduğunu biliyoruz. Zor bir maç olacak ama onları da zorlamalıyız. Bu maçı çabuk unutarak hatalarımızı analiz etmeliyiz. İnşallah oradan 3 puanla geri döneriz."

Kamubulteni.com | Ankara