Ronaldo Kararını Verdi! Dünya Kupasının Ardından Bir Efsane Daha Kramponları Asıyor...

36 yaşındaki Portekiz'in efsane oyuncusu Cristiano Ronaldo, hayranlarını üzecek kararını açıkladı.

Ronaldo Kararını Verdi! Dünya Kupasının Ardından Bir Efsane Daha Kramponları Asıyor...

Portekizli dünya yıldızı, 2022'deki dünya kupasının kendisi için son Dünya Kupası olacağını söyledi. Ronaldo'nun 2022 Dünya Kupasının ardından kulüp kariyerine de son vererek, futbola veda etmesi bekleniyor. Bir nesli kendisine hayran bırakan, Barcelona'nın yıldızı Messi ile dünyanın en iyi futbolcusu yarışında yıllar geçiren Ronaldo'nun futbolu 2022 yılından sonra bırakması bekleniyor.

Portekizli yıldız, bu sezon Şampiyonlar Ligi ve İtalya'da havlu atarken, Juventus'ta beklediği başarıları elde edemedi. Kariyerinde çok sayıda kupa ve dünyanın en iyisi unvanlarına sahip olan Ronaldo'nun, 2022 yılında düzenlenecek Dünya Kupası'ndan sonra futbolu bırakacağı belirtildi.

Ronaldo, şimdiye kadar hem bireysel hem de takımlarla 75 kez kürsüye çıkarken, 5 kez Ballon D'or, 5 Kez şampiyonlar ligi kupası kazandı. 17 kez gol kralı unvanını elde eden dünyanın en iyi futbolcularından Ronaldo, 2 kere de dünyada yılın futbolcusu seçildi. Ronaldı, Josef Bican'ı geçerek tüm zamanların en golcü oyuncusu unvanını da aldı.