Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Kehanetini Açıkladı

Süper Lig’in 12. haftasında deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibine 5 gol atarken filelerinde 2 gol gördü. Rıdvan Dilmen, sarı lacivertli ekip ile alakalı dikkat çeken bir öngörüde bulundu.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Kehanetini Açıkladı

Süper Lig’in 12. haftasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 5-2 gibi kazandığı İstanbulspor maçının yankıları devam ediyor. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, TV8.5 ekranında bu maçı yorumlarken teknik adam Jorge Jesus’la atağa kalktığı görülen sarı lacivertliler için çok dikkat çeken Bir açıklamada bulundu;

“Abartmadan söylüyoru: 103 golü 88-89 sezonunun bir benzerini izliyoruz bu sezon. Dünya kupası arasına girildiğinde Fenerbahçe’nin şampiyonluk rakipleri ile arasında 5 ila 10 puan olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe haftaya Sivas maçını kazanırsa Beşiktaş ve Galatasaray ile arasında 7 ile 8 puan fark olabilir. Yalnızca işini yapan bir teknik direktör ve sadece işini yapan bir oyuncu grubu var. Diğer taraftan kapris yapmayan, daha doğrusu yapamayan bir oyuncu grubu var Fenerbahçe’nin. Biz, 88-89 sezonunu böyle başlayamamıştık.

Dedi.