Rıdvan Dilmen: "Fatih Terim Gece 1.30'da Aradı ve..

Önceki akşam oynanan Galatasaray Göztepe karşılaşmasının ardından canlı yayında maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, önemli açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen: "Fatih Terim Gece 1.30'da Aradı ve..

Önceki akşam oynanan ve Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşma sonrası Rıdvan Dilmen'den önemli açıklamalar geldi.

NTV'de karşılaşma sonrası oyunu değerlendiren ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, oyunun kötü olduğunu, sarı kırmızı ekibin çok pozisyon verdiği söyledi. 

Galatasaray'ın iyi oynamadığını söyleyerek açıklamasına başlayan Rıdvan Dilmen, "İdeal kadrosundan uzaktı ama iç saha geleneğini ve kötü oynarken kazanmayı bildi. Kötü oynarken kazanmak önemli. Pozisyonlar verdiler." sözleri ile eleştirilerini yönlendirdi.

EMRE AKBABA 'YA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Geçtiğimiz gün transferi tamamlanan Emre Akbaba ise Göztepe karşısında forma giydi. Sahaya çıktığı ilk dakikadan itibaren dikkatleri üzerine çeken Akbaba hakkında Rıdvan Dilmen, "Bu maçtan çıkarılacak dersler vardır. Emre Akbaba oyuna girdikten sonra etkili işler yaptı. Duran top, top sürme ve taşıma konusunda etkili. Sağ Dinamobet tarafta oynayacak belli ki. Fatih Terim'in Emre Akbaba ile Belhanda'yı da birlikte kullanacaklar." ifadelerini kullandı.

GOMİS HAKKINDA DEĞERLENDİRME

Transfer olacak , olmayacak tartışmaları devam ederken önceki akşam karşılaşmaya çıkan Gomis, sönük bir futbol ortaya koydu. Bu belirsizliğin futboluna da yansıdığı görülen Gomis hakkında Rıdvan Dilmen şu ifadeleri kullandı:

"Gomis'te enerji düşüklüğünü gördüm. Gider mi kalır mı bilmiyorum ama kazanılması gereken bir oyuncu. 29 golle gol kralı oldu ve bu takımın şampiyonluğunda önemli pay sahibi. Fatih Terim de hemen terk etmez. Bazen ilişkiler kötü olabilir ama yönetmek ve idare etmek tecrübedir. Beğense de, beğenmese de bazen teknik adamlar ihtiyaçları doğrultusunda kullanırlar, devam ederler. Ancak ben Fatih Terim'in mutlu olduğunu düşünmüyorum."

FATİH HOCA 1,30'DA ARADI VE..

Kamubulteni.com  | Ankara