Real Madrid, Arda Güler'i Transfer Etmek İçin Fenerbahçe'ye Özel Bir Teklifte Bulundu

Real Madrid, Arda Güler transferi için Fenerbahçe'ye teklif sundu. Barcelona ile rekabet eden Real Madrid, genç yetenek Arda Güler'i kadrosuna katmak için önemli bir adım attı. Transfer gelişmeleri merakla bekleniyor.

Real Madrid, Arda Güler'i Transfer Etmek İçin Fenerbahçe'ye Özel Bir Teklifte Bulundu

Real Madrid'in Arda Güler Teklifi: Transfer Gelişmeleri Ortaya Çıktı

Real Madrid, Barcelona'nın ardından Arda Güler transferi için Fenerbahçe'ye teklif sunduğunu açıkladı.

İspanya medyasında Arda Güler, en önemli gündem maddesi olarak yerini aldı.

Barcelona ve Real Madrid'in ilgisini çeken genç futbolcu, sarı lacivertli takımın başarısıyla El Mundo Deportivo gazetesinin manşetlerine taşındı.

"FC Barcelona ve Real Madrid, Türk futbolunun 18 yaşındaki yeteneği Arda Güler için imza savaşına giriyor" başlığıyla verilen habere göre, Barcelona, Arda Güler'in 17.5 milyon euroluk serbest kalma bedelinin bir kısmını şu anda ödeyerek ve oyuncunun bir sezon daha Fenerbahçe'de kalmasını önererek mücadele etmek istiyor.

64946d354e3fe11664500246.webp

Haberde ayrıca Real Madrid'in teklifi de okuyuculara duyuruldu. Gazeteye göre, Real Madrid, 17.5 milyon euroluk serbest kalma bedelinin 8 milyon 750 bin eurosunu peşin olarak, bir sene sonra 4 milyon 375 bin euro ve ikinci senede yine 4 milyon 375 bin euro olarak ödeme yapmayı teklif etti. Ayrıca, sözleşmede bir sonraki satıştan elde edilecek gelirin yüzde 20'sinin de Arda Güler'e ait olduğu vurgulandı.

Her iki kulüp de Arda'nın Fenerbahçe'de bir yıl daha kalmasını istiyor, ancak Arda'nın transfer olduğu takımda hemen oynamak isteği belirtiliyor.