Ozan Kabak Günlük 45 TL, Tarık Çamdal 35 Bin TL Kazanıyor

Kasımpaşa maçının yıldız isimlerinden olan 18 yaşındaki stoper Ozan Kabak, aylık 1404 TL, sağlık sigortası ve galibiyet primi alırken, senelerdir hiç bir varlık gösteremeyen Tarık Çamdal günlük 35 Bin TL'yi cebine atıyor.

Ozan Kabak Günlük 45 TL, Tarık Çamdal 35 Bin TL Kazanıyor

Galatasaray'ın 18 yaşındaki yıldız adayı Ozan Kabak'ın aldığı maaş sosyal medyanın en çok konuşulan konularından birisi haline geldi. Sarı kırmızılı ekibin alt yapısından Marsbahis çıkan oyunculara senelik 16 bin 848 TL maaş ödeniyor.

A TAKIMA ÇIKARILAN GENÇLERE ASGARİ ÜCRETİN DE ALTINDA ÜCRET

Bu bedel aylık 1404 TL ile denk. Galatasaray'daA Takım kadrosuna çıkan Kabak, Yunus Akgün gibi genç oyuncuların çoğu bu maaşla ter dökerken, İsmail Çipe ise daha iyi bir maaş alıyor. Genç kalecinin aylık kazancı 6 Bin TL. Bu sezon 1.6 milyon euro garanti ücreti olan Tarık Çamdal ise günde 35 bin TL'yi maç yapsın, yapmasın cebine koyuyor.

Takımdan ayrılmayan Tarık, bu sezon sonunda boşa çıkacak. 

BİR YILDIZ DOĞUYOR!

Ozan Kabak, U17 Avrupa Şampiyonasındaki performansı ile dikkatleri üzerine çekmiş, UEFA tarafından Avrupa'da en çok dikkat çeken 10 genç oyuncudan birisi olarak gösterilmişti. Turnuvadan sonra başta Leipzig olmak üzere bir çok avrupa kulübünün talip olduğu genç stoper, ailesi ile birlikte karar alıp Galatasaray ile resmi sözleşme imzalamıştı. Ozan'ı takip edenler arasında Atletico Madrid de yer alıyor. Ailesiyle birlikte Silivri'de hayatını sürdüren Kabak, trafikten bunalmış ve Florya'da yaşamaya başlamıştı. Bir çok kişi ev kiralam teklifiyle genç stoperin kapısını çalsa da Kabak, profesyonel yaşamak ve kendisini futbol eğitimine adamak adına Florya'daki Metin Oktay Tesisleri'nden ayrılmamayı seçti.

KAYNAK: SPORX