Oturma şekliniz nasıl? Oturma şekli kişiliği yansıtır! Kişiliğinizin bilmediğiniz yönleri…

Oturma şekliniz nasıl? Nasıl oturursunuz? Oturma şekli kişiliği yansıtır! Nasıl bir kişiliğe sahip olduğunuzu anlamak için kendinizde test edin. Ayrıntılı bilgi haberde…

Oturma şekliniz nasıl? Oturma şekli kişiliği yansıtır! Kişiliğinizin bilmediğiniz yönleri…

Oturma şekliniz size kendiniz hakkında bilmediğiniz bir şey söyler. Beden dili; genellikle kendiniz hakkında düşündüğünüzden veya bildiğinizden daha fazlasını söyler. Özellikle diğer insanlarla veya kendinizle olan ilişkilerinizde, kendiniz ve hemcinsleriniz hakkında daha fazla şey öğrenmek veya tanımak için oturma şekillerini analiz edebilirsiniz.

Aslında beden dilimiz ile kendimizi sözlü anlattığımızdan çok daha fazlasını anlatırız. Çünkü beden dilimiz daha çok davranışlarımızın ardındaki duygu ve motivasyonla ilgilidir. Bazen duygular kelimelerle iyi ifade edilemez. Çoğu zaman farkına bile varmadan sözel olmayan iletişim kurarız. Nasıl hissettiğimizi ve başkalarıyla nasıl ilişki kurduğumuzu belirtmek için beden dilimizi kullanırız. Bedenin sözel olmayan dili çok önemlidir.

Oturma şekli bir kişilik yansımasıdır

Örneğin, oturma şekliniz nasıl? Resme yakından bakın ve resmin devamında bireysel oturma konumlarının ne anlama geldiğini öğrenin. Gerçekten çok ilginç! Oturma pozisyonlarının kişilikleri hakkında ne söylediğini öğrenerek tanıdığınız veya birlikte çalıştığınız kişiler hakkında daha fazla bilgi edinin!

Oturma pozisyonunuz nedir? Bu size karakteriniz hakkında bilgi verir:

schermafbeelding-2017-03-30-om-12-08-34.png

Pozisyon A: Karizmatiksiniz, özgüvenin yüksek ve kararlar hakkında fazla düşünmüyorsunuz. Bu tutum bazen başını belaya sokar, ancak doğal çekiciliğin nedeniyle bunun genellikle bir sonucu olmaz. Hayatı yeni deneyimler kazanmak için bir macera olarak görüyorsun. Çok popülersin ve çabuk arkadaş oluyorsun. Ancak, bu temaslar genellikle kısa ömürlüdür.

Pozisyon B: Sen gerçek bir hayalperestsin. Hayal gücün büyük ve genellikle kendin rüyalarda kaybedersin. Empati kuruyorsun ve diğer insanlarla hızlı ve kolay bir şekilde iletişim kuruyorsun. Ancak bu aynı zamanda daha sık arka arka planda kalman anlamına da gelir. İyi bir dinleyicisin ve duygularınla doğrudan temas halindesin.

Pozisyon C: Kaotik olma eğilimindesin ve konsantre olmakta zorlanıyorsun. Hareketsiz oturmayı sevmiyorsun. Zihniniz sürekli çalışıyor ve çoğu zaman önce düşünmeden kendini ifade ediyorsun. Gerginliğin oldukça küçük, bu da hızla sabırsızlandığın anlamına geliyor. Kendini en rahat pek çok uyaranın olduğu canlı bir ortamda hissedersin. İlişkilerde bir karşı noktaya, oldukça sessiz olan ve zaman zaman seni geri çeken birine ihtiyacın vardır.

Pozisyon D: Akıllısın ve mantıklı düşünüyorsun. Çok vicdanlı, titiz, düzenli ve temizsin. Evindeki her şeyin bir yeri vardır. Başkalarına karşı çekingen olma eğilimindesin ve insanlara doğrudan açılmıyorsun. Duygularını kendine saklama eğilimindesin. Ama sen dürüstsün ve dedikoduyla hiç ilgilenmiyorsun. Pek çok durumda sakin kalır ve genel bir bakış açısı sağlarsın.

Pozisyon E: Hedef odaklısınız ve kariyerine derinden önem veriyorsunuz. Yüksek hedefine ulaşmaya çalışıyorsunuz ve daha azıyla yetinmiyorsun. Ayrıca kendine ve hemcinslerine yüksek taleplerde bulunuyorsun. Özellikle aşk ve sağlık alanında. Mükemmeliyetçisin ve görünümüne çok önem veriyorsun. Her zaman daha fazlası için çabalarsın ve hareketsiz durup her şeyi olduğu gibi kabul etmekte pek iyi değilsin.

Açıklamalarda kendinizi tanıyor musun? Yorum yazarak tecrübelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz!