Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz İstifa Edecek Mi? Cevap Gecikmedi

UEFA Uluslar C Ligi’nde son maçında tarihi hezimet alan A Milli takımda TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop açıklamalarda bulundu. Altıntop, eleştirilerin odağındaki Kuntz’un devam edeceğini açıkladı.

Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz İstifa Edecek Mi? Cevap Gecikmedi

Dün akşam A Milli Takımımız ve Faroe Adaları arasında oynanan müsabakada, Millilerimiz tarihi bir hezimet yaşadı. 2-1’lik skorlar kaybettiğimiz maç sonrası Hamit Altıntop’tan önemli açıklamalar geldi. Altıntop, sorumlu benim, hocayla devam ediyoruz dedi.

Hamit Altıntop alınan mağlubiyetle ilgili ‘’Bizlerde olumlu karşılamıyoruz, Üzgünüz, kötü bir akşamdı. Oyun ve mağlubiyet kabul edilecek değil, bunun farkındayız. Hepimiz öz eleştiri yapıyoruz, sorumluluğu da üstleniyoruz. Bugün de bir kaçış yok’’ diye konuştu.

Kuntz Devam Edecek Mi?

A Milli Teknik Direktörü Stefan Kuntz’un takımı çalıştırıp çalıştırmayacağı hakkında da açıklama yapan Hamit Altıntop, ‘’Ben bugünkü gerçeği kabul ediyorum, bu mağlubiyeti kabul etmiyorum. Ama paydaşların hepsi uyumlu ve iç içe olmazsa ilerleyemeyiz. Hoca değişir, Ahmet gider, Mehmet gelir. Bu hiç önemli değil. Ben sorumluyum. Hocayla devam ediyoruz’’ açıklamasını yaptı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /