Milli Futbolcudan İnanılmaz Hamle! Futbolu Bıraktı

Türkiye’de ve dünyada adını duyurmayı başaran eski milli futbolcumuz futbolu bıraktığını açıkladı. Fransa Ligi’nde şampiyonluğu tatmış olan eski milli futbolcumuz basın mensuplarını toplayarak futbol hayatına nokta koyduğunu belirtti.

Milli Futbolcudan İnanılmaz Hamle! Futbolu Bıraktı

Burak Yılmaz Şampiyonlar Ligi gol sayısı, transfer olduğu takımlar ve verdiği kararlarla spor dünyasında fazlasıyla konuşulan isimdi. 32 Şampiyonlar Ligi golü bulunan Yılmaz, geçtiğimiz gün verdiği röportajla futbol hayatına nokta koyduğunu belirtti.

Burak Yılmaz Futbol Hayatını Kesin Olarak Bitirdi

Tam 77 kere A Milli Takım formasını giyen eski milli futbol oyuncumuz Burak Yılmaz, 37 yaşında futbol hayatına son verdi. Burak Yılmaz her ne kadar futbol hayatını sonlandırdığını belirtse bile konuşmalarından takımlarda teknik direktörlük yaparak yaşamına devam edeceğini gizliden gizliye belirtti.

Burak Yılmaz Jübile Yapmak İstediği Takımı Açıkladı

Burak Yılmaz Manolya Yılmaz ve aile üyesinden daha birçok isimle haberlere çıktığından özel hayatını da kameralar karşısında yaşadı. Basın mensuplarıyla samimi bir röportaj yapan Yılmaz, muhabirden gelen; “Jübile takımınız hangisi olurdu?” şeklindeki soruya gülerek 4 büyük takımda 15’er dakika oynayıp jübile yapmak istediğini belirtti.