Lokomotiv Moskova-Porto Maç Sonucu (Grupta Son Durum)

Galatasaray 'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki diğer rakipleri Rusya'da karşı karşıya geliyor. Karşılaşmada Porto'nun üstünlüğü var.

Lokomotiv Moskova-Porto Maç Sonucu (Grupta Son Durum)

Şampiyonlar Ligi D grubunun diğer karşılaşmasında Porto , Lokomotiv Moskova 'ya konuk oldu.

Sarı kırmızılı ekibimziin grubunda mücadele eden takımlar bugün saa 22,00 'da başlayan maçta karşı karşıya geldi. Şampiyonlar Ligi 'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray 'ı yakından ilgilendiren bu karşılaşmada Porto üstünlüğü var.

Portekiz temsilcisi, henüz ilk dakikadan itibaren zayıf rakibi karşısında üstünlüğünü kurdu. 26. dakikada bu baskısının ilk sonucu alan Porto, Moussa Marega 'nın penaltı golü ile öne geçti.

Bu golün ardından baskısını arttıran Portekiz temsilcisi, 9 dakika sonra ikinci golü de buldu. Dakikalar 35 'i gösterdiğinde Hector Herrera Porto 'yu 2 farklı öne geçiren golü kaydetti.

Lokomotiv ise farkı bire indirmek için baskıya başladı ve 3 dakika sonra golü buldu. Ev sahibi takım Anton Miranchuk 'un golü ile farkı 1 'e indirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya da hızlı bailayan Porto 47. dakikada farkı yine 2 'ye çıkardı. Jesus Corona 'nun golü ile Porto durumu 3-1'e getirdi.

Grupta son durum şu şekilde;

Karşılaşmaların şimdiki şekilde bitmesi sonucu sıralama değişmeyecek.