Liverpool Barcelona Maç Sonucu 4-0 Liverpool Katalanlara Sahayı Dar Etti

Liverpool ile Barcelona , Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasında karşı karşıya geldi ve Liverpool rakibini 4-0 yenerek eledi.

Liverpool Barcelona Maç Sonucu 4-0 Liverpool Katalanlara Sahayı Dar Etti

Liverpool Barcelona 'ya sahayı dar etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşmasında Liverpool , 3-0 yenildiği ilk karşılaşmanın ardından bugün kendi evinde İspanyol devi Barcelona 'yı konuk ediyor. Saatler 22.00 'ı gösterdiğinde başlayan karşılaşma büyük heyecana sahne olurken Liverpool raklibi karşısında ezici bir üstünlük kurdu ve ilk dakikada bulduğu golün ardından ikinci yarının ilk dakikalarında da 2 gol buldu. Karşılaşmanın son bölümlerine girilirken Liverpool durumu 4-0 'a getirdi. 

3-0 biten ilk karşılaşmanın ardından Liverpool 'un işi zor gibi görünüyordu ancak karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi takım , daİK 7 'de Divocj Origi 'nin golü ile 1*0 öne geçti.

İlk yarı bu skorla sona ererken ikinci yarıya da Liverpool hızlı başlaıd ve 54. ile 67. dakikalarda Wijnaldum golleri ile farkı 3 'e çıkardı ve ilk karşılaşmadaki skora ulaştı.

79 dakikada Origi, akıllı kullanılan korner atışını gole çevirdi ve durumu 4-0 'a getirdi.

Karşılaşmanın son anları oynanırken Liverpool 'un 4-0 'lık üstünlüğü devam ediyor. 

MAÇ SONA ERDİ

Liverpool , evinde Barcelona 'yı 4-0 eledi ve Şampiyonlar Ligi 'nde finale çıktı. 

DİĞER FİNALİST ÇARŞAMBA GÜNÜ BELLİ OLUYOR

İlk karşılaşması Ajax 'ın 1-0 üstünlüğü ile sona eren maçın rövanşı Çarşamba günü saat 22,00 'da başlayacak. Tottenham ile Ajax Hollanda 'da karşı karşıya gelecek.